.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 11:10

Royal Enfield Vigilante 650 – Βίντεο

Η Royal Enfield μετατρέπει ένα Continental GT σε ρετρό αγωνιστική μοτοσυκλέτα και αυτό είναι το πρώτο επίσημο βίντεό της.

Μετά από πολλές δεκαετίες κατασκευής μοτοσυκλετών με βάση έναν μονοκύλινδρο κινητήρα του 1948, η Royal Enfield προχώρησε με δύο νέους κινητήρες σε διάστημα μόλις δύο ετών. Μετά το Himalayan και τον νέο μονοκύλινδρο 400άρη κινητήρα, ήρθε η φρέσκια δικύλινδρη σειρά των Continental GT650 και Interceptor 650 να ταρακουνήσει κι άλλο τα νερά.

Κινούμενη πλέον σαφώς ταχύτερα, η Ινδική εταιρεία συμμάχησε με τη συμπατριώτισσά της Rajputana Customs (όνομα κι αυτό!), για να μετατρέψει το Continental GT650 σε μια μοτοσυκλέτα πίστας – πάντα με vintage υπογραφή, όπως άλλωστε επιβάλλει και η όλη λογική του αρχικού μοντέλου με τον ήπιο δικύλινδρο κινητήρα.

Το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό και βαπτίστηκε Vigilante 650. Πιθανότατα αυτή δεν είναι μια μοτοσυκλέτα που θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε, αλλά μάλλον ένα custom προορισμένο να γεννήσει δημοσιότητα στη νέα σειρά της Royal Enfield.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, φαίνεται να τα καταφέρνει μια χαρά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon