.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 16:03

Κιτ μετατροπής του Honda PCX150 σε … Goldwing

Το είδαμε κι αυτό, μόνο στην Ινδονησία

Είναι γνωστό τοις πάσι πως στις χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας, εκεί που οι πωλήσεις μετρούν σε εκατομμύρια, οι μεγάλες μοτοσυκλέτες των δυτικών αγορών αποτελούν όνειρο απατηλό για τους περισσότερους.

Έλα μου όμως που κάποιος ήθελε ντε και καλά μια Goldwing στη ζωή του, ακόμη κι αν δεν μπορούσε να το αντέξει η τσέπη του. Η λύση βρέθηκε χάρη σε μια ιδιοκατασκευή από την Ινδονησία.

Μιλάμε για ένα κιτ πλαστικών που ντύνει το δημοφιλές σκούτερ της Honda με αρκετά στρέμματα πλαστικό ώστε στο τέλος να φέρνει στην τουριστική ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας.

Το κιτ περιλαμβάνει φουσκωμένο μούτρο με καθρέπτες που έχουν ενσωματωμένα φλας, φαρδιά ζελατίνα, ποτηροθήκες και τα όλα του, έχει ακόμη μεγάλο μπροστινό φτερό, προεκτάσεις για την ποδιά, τις απαραίτητες βαλίτσες πίσω και πλάτη για τον συνεπιβάτη.

Το όλο σύνολο προσφέρει μια εντυπωσιακή αύξηση στον οπτικό όγκο του PCX, αν και στα δικά μας μάτια μοιάζει περισσότερο με Deauville παρά με Goldwing.

Το κιτ διαφημίζεται σε Ινδονησιακό Facebook γκρουπ για το PCX και κοστίζει 6.5 εκατομμύρια ρουπίες Ινδονησίας, ήτοι περίπου €416 (ισοτιμία 18/7). Στις φωτογραφίες μάλιστα διακρίνεται και ένα Yamaha NMax με το ίδιο body kit, οπότε πιθανότατα ξέρουμε και ποιο θα είναι το επόμενο μοντέλο που σκοπεύουν να καλύψουν αναλόγως.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 16:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon