.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 14:52

Video – Σε Rally διαδρομή με… Honda Goldwing!

Ανατολικά από το Seattle, στην Δυτική ακτή των ΗΠΑ, διέρχεται η οροσειρά Cascade, μια σειρά από κορυφές με την ψηλότερη αυτών, να είναι ένα ηφαίστειο, το οποίο φτάνει στα 4.392 μέτρα.

Στην πανέμορφη αυτή οροσειρά, έχουν σχεδιαστεί οι χωμάτινες διαδρομές της Backcountry Discovery Routes, που διοργανώνει εκδρομές με Adventure μοτοσυκλέτες, ενώ από εκεί διέρχεται και το δυτικό σκέλος του Rally που διοργανώνει η Touratech.

Θα περίμενε λοιπόν κανείς να συναντήσει σε αυτές τις διαδρομές, adventure / On-Off μοτοσυκλέτες αλλά σε καμία περίπτωση αυτό που θα δείτε στο video.

Μια παρέα αναβατών, πήρε κάποιες παλιές Honda Goldwing, αυτές με τον  τετρακύλινδρο boxer κινητήρα και τον full τουριστικό εξοπλισμό, τους έβαλε “τακουνάτα” ελαστικά και βάλθηκαν να κάνουν την διαδρομή.

Tρέλα, μέχρι και αλματάκια έκαναν οι αθεόφοβοι!

Απλά δείτε το video:



Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 14:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon