.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 12:55

KYMCO – Εγκαίνια για την μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη γραμμή παραγωγής

Σε μια έκταση 145.000 τ.μ. στα περίχωρα της πόλης Changzhou στην Κίνα, εκτείνονται οι νέες εγκαταστάσεις της KYMCO,  οι οποίες θα έχουν δυνατότητα παραγωγής 500.000 δίτροχων σε ετήσια βάση.

Πρόκειται για το πιο εξελιγμένο κατασκευαστικό κέντρο της εταιρείας, με 14 αυτοματοποιημένες  γραμμές παραγωγής, ενώ σε αυτό στεγάζεται επίσης και το τμήμα R & D της KYMCO, το οποίο έχει στην διάθεση του ιδιωτική πίστα δοκιμών, καθώς και υπερσύγχρονο εξοπλισμό εποπτικών μέσων.

Συνολικά η επένδυση αυτή, που είναι η δεύτερη στην Κίνα, κόστισε 116 εκατομμύρια και έρχεται να προστεθεί στα υπόλοιπα 5 εργοστάσια που λειτουργεί η KYMCO, σε Ταϊβάν (2 μονάδες), Βιετνάμ, Φιλιππίνες και Κίνα.

Οι γραμμές παραγωγής και ο κατασκευαστικός εξοπλισμός, προσφέρουν πολύ μεγάλη ευελιξία και μπορούν εύκολα και γρήγορα να προσαρμοστούν, ώστε να παράγουν ολοκληρωμένα scooter, μοτοσυκλέτες, ηλεκτροκίνητα, ATV και UTV, καθώς και μέρη ή ανταλλακτικά αυτών.

Φυσικά το μεγαλύτερο ποσοστό της παραγωγής θα δεσμευθεί από την KYMCO, ωστόσο ένα μέρος της δυναμικής θα αφορά και στην κατασκευή οχημάτων και τμημάτων για συνεργαζόμενες εταιρείες.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon