Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 16:22

Αυτή η Yamaha R3 λάμπει στο σκοτάδι λες και βγήκε από το Tron

Εταιρεία από την Ινδία κατασκεύασε ένα σετ αυτοκόλλητων που μεταμορφώνει τη Yamaha YZF-R3 σε οπτική πανδαισία, ειδικά στο σκοτάδι.

Η ιδέα της Ινδικής A-Wraps είναι απλή, όσο και πανέξυπνη. Κατασκευάζει ένα σετ αυτοκόλλητων που μπαίνει κατευθείαν στη Yamaha R3 και της δίνει έναν αέρα επιστημονικής φαντασίας.

Τα αυτοκόλλητα αυτά καλύπτουν περιμετρικά όλες τις γραμμές των πλαστικών της μοτοσυκλέτας και το σημείο αιχμής τους είναι φυσικά οι φωσφωρίζουσες ιδιότητές τους.

Αυτές την ημέρα διαγράφουν τις γραμμές της μοτοσυκλέτας και την κάνουν να φαίνεται πιο “μυώδης”, ενώ στο σκοτάδι λάμπουν όποτε πέσει πάνω τους έστω και λίγο φως, δικαιολογώντας την περιγραφή τους ως Tron Edition – εκ της ταινίας επιστημονικής φαντασίας Tron με τα φουτουριστικά οχήματα που πρωταγωνιστούν σε αυτήν.

Η εικονιζόμενη μοτοσυκλέτα είναι πιθανότατα ένα custom σχέδιο από την Ινδία και δεν είναι σαφές αν αυτά τα αυτοκόλλητα θα διατεθούν προς πώληση για οποιοδήποτε R3 ή αν φτιάχτηκαν αποκλειστικά και μόνο για τη συγκεκριμένη κατασκευή.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube