.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 10:41

Το νέο Honda Winner X συναντά το Fireblade

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να σκάσει μύτη και ήδη κάποιοι σκέφτονται πως να το τουμπανιάσουν.

Γνωστή και απολαυστική η μόδα των Ασιατών να στήνουν μεταλλάξεις με superbike γονίδια για τα παπιά τους. Κατά καιρούς έχουμε δει απίστευτες μετατροπές, σε ρέπλικες MotoGP και WorldSBK ή απλά με εξοπλισμό που κάνει κάθε παπί να μοιάζει λες και έχει περάσει θεραπεία με ταυρίνες και πρωτεΐνες.

Το νέο Winner X που παρουσίασε χτες η Honda στο Βιετνάμ είναι το ανανεωμένο υπερ-παπί που στα μέρη μας είναι η γνωστό ως GTR150 (και αλλού ως RS150R ή Supra GTR). Μπορεί ακόμη να μην έχει φτάσει στις βιτρίνες των καταστημάτων, αλλά με τη νέα του όψη δείχνει πιο σπορτίφ, πιο μυώδης και οπωσδήποτε οι δίδυμοι προβολείς του αλά Fireblade ταιριάζουν σαφώς με τέτοιες μετατροπές.

Επειδή λοιπόν κάποιοι δεν κρατιούνται, να η πρώτη ψηφιακή απόπειρα μετάλλαξης του νέου παπιού, από το blog cxrider που εδρεύει στο Λάος.

Ο ευφάνταστος καλλιτέχνης έχει βασιστεί σε αυτούσια κομμάτια του τελευταίου CBR1000RR και το αποτέλεσμα δείχνει τουλάχιστον λαχταριστό. Δεν αμφιβάλλουμε καθόλου πως λίαν συντόμως θα δούμε τέτοια παπιά να κυλούν τους τροχούς τους σε Ασιατικούς δρόμους και στην πράξη...

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon