.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 14:02

Video - Ο Mario Balotelli έδωσε 2.000 ευρώ σε τύπο για να βουτήξει με την Vespa του στην θάλασσα… και το έκανε!

O “Super Mario”, ο ιταλός επιθετικός Mario Balotelli που αγωνίζεται με την φανέλα της Μαρσέιγ, είναι κάπως... ιδιόρρυθμος ως χαρακτήρας, με ουκ ολίγες φορές να έχει απασχολήσει τον τύπο με τα καμώματα του. Χαβαλές γυμνασιακού επιπέδου, με αρκετή δόση εκκεντρικότητας, καθότι “λεφτά έχει, ότι θέλει κάνει…”

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, ο Balotelli “χτύπησε” ξανά και δεν μιλάμε για γκολ, από αυτά τα ωραία που αποδεδειγμένα ξέρει να βάζει. Βρισκόμενος στην Νάπολι της Ιταλίας, έβαλε ένα στοίχημα με τον ιδιοκτήτη ενός μπαρ, με τον οποίο διατηρεί φιλική σχέση: θα του έδινε 2.000 ευρώ στο χέρι, αν πήδαγε με το scooter του στην θάλασσα από προβλήτα τοπικού λιμανιού.

Ο φίλος του αποδέχτηκε την πρόκληση και το έπραξε, οδηγώντας την ET4 Vespa του προς το νερό, φορώντας  λευκό εσώρουχο και τα παπούτσια του μόνο (και λένε ότι οι Ιταλοί έχουν υψηλή αισθητική…). Το άλμα δεν το λες επικό βέβαια, ωστόσο ήταν μια επικερδής συμφωνία, αφού όπως δήλωσε ο επίδοξος stunt man, το scooter του κόστιζε μόλις 600 ευρώ.

Η σκηνή καταγράφηκε σε video, ανέβηκε σε λογαριασμό του Balotelli στα social media και έγινε viral, αλλά αυτό προκάλεσε και την αντίδραση των αρχών, που ζήτησαν τόσο από τον ποδοσφαιριστή όσο και από τον… τσαλαβούτα, εξηγήσεις για το περιστατικό.  

Το γεγονός, επιβεβαιώνει σε μεγάλο βαθμό αυτό που λέγεται από πολλούς, ότι ο Super Mario είναι πολύ καλός σαν ποδοσφαιριστής αλλά το IQ του είναι λίγο ψηλότερο από αυτού του γκαζόν στα γήπεδα που παίζει…    

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon