.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 15:15

Harley-Davidson – To 29ο H.O.G. Rally επιστρέφει στη Σλοβενία για το 2020

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το ετήσιο Ευρωπαϊκό H.O.G. Rally το 2016, όταν επισκέφτηκε για πρώτη φορά το Portorož της Σλοβενίας, επιστρέφει ξανά για το 2020.

Το Ευρωπαϊκό Harley Owners’ Group (H.O.G.) Rally διοργανώνεται μια φορά κάθε χρόνο και συνιστά τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ιδιοκτητών Harley-Davidson στη Γηραιά Ήπειρο.

Φέτος το ράλι διοργανώθηκε στην πόλη Cascais της Πορτογαλίας (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ), συγκεντρώνοντας πάνω από 29,000 μοτοσυκλέτες και περισσότερους από 50,000 επισκέπτες, για να ολοκληρωθεί με μια μεγαλειώδη παρέλαση 7,500 H-D μοτοσυκλετών.

Για το 2020 η Αμερικανική εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει πως το 29ο H.O.G. Rally θα φιλοξενηθεί στη Σλοβενία και την πόλη Portorož, από τις 18 ως τις 20 Ιουνίου 2020.

Την τελευταία φορά που οι ιδιοκτήτες H-D βρέθηκαν στην ίδια πανέμορφη μεσαιωνική πόλη, το 2016, περίπου 15,000 μοτοσυκλέτες είχαν γεμίσει την περιοχή που βρίσκεται κοντά στην πρωτεύουσα Ljubljiana και για το 2020 δεν περιμένουμε τίποτε λιγότερο. Προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, όντας μισή ώρα δρόμο από το Ιταλικό αεροδρόμιο της Τεργέστης, κοντά στα σύνορα με Κροατία και σε μικρή απόσταση από κεντρικούς αυτοκινητοδρόμους.

Η εκδήλωση, όπως πάντα, αποτελεί ένα κεντρικό σημείο συνάντησης για τους ιδιοκτήτες H-D, αλλά είναι ανοικτή και δωρεάν για όλες τις μοτοσυκλέτες και, παραδοσιακά, θα πλαισιωθεί από πολλές εκδηλώσεις. Μεταξύ αυτών θα έχει έκθεση με όλα τα μοντέλα της εταιρείας, test rides, οργανωμένες βόλτες και ξεναγήσεις στην τριγύρω περιοχή με τα πολλά αξιοθέατα – μεταξύ αυτών και ένα αρχιπέλαγος 14 νησιών, ό,τι πρέπει να μια καλοκαιρινή εκδήλωση – και φυσικά ζωντανή μουσική σε ένα μόνιμο πάρτι.

Ενημερωθείτε σχετικά στην ειδική ιστοσελίδα της H-D, http://events.harley-davidson.com.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 15:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon