.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 15:18

MV Agusta – Έρχονται πιο προσιτά μοντέλα!

Σε συνέντευξη που έδωσε ο CEO της MV Agusta Timur Sardarov, στην MCN, αποκάλυψε πως στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι το λανσάρισμα πιο προσιτών εκδόσεων των μοντέλων Superveloce και Brutale 1000 Serie Oro, που παρουσιάστηκαν στην EICMA, τον Νοέμβριο του 2018.

“Ξεκινήσαμε με τις συγκεκριμένες εκδόσεις, γιατί θέλαμε να ανταποκριθούμε αρχικά στην αυξημένη ζήτηση συγκεκριμένων πελατών (σ.σ. των ζάπλουτων…)” ανέφερε ο Sardarov, για να συνεχίσει: “Tώρα όμως έχουμε αρχίσει να δουλεύουμε σε εκδόσεις που θα είναι πιο προσιτές οικονομικά. Ειδικά για το Superveloce, θέλουμε η μοτοσυκλέτα να καταστεί εφικτή ως δυνατότητα για όσο το δυνατόν περισσότερους αναβάτες. Για να συμβεί αυτό, προφανώς τα περιφερειακά και ορισμένα χαρακτηριστικά της νέας, πιο προσιτής έκδοσης,  δεν θα βρίσκονται στο ίδιο κορυφαίο επίπεδο, ωστόσο η σχεδίαση και η φιλοσοφία θα είναι η ίδια. Το Superveloce, ήταν μόνο η αρχή, θέλουμε επίσης να διευρύνουμε και άλλο την γκάμα μας, με την προσθήκη περισσότερων ρετρό μοντέλων εμπνευσμένων από το ένδοξο παρελθόν της εταιρείας, ετοιμαστείτε για εκπλήξεις μελλοντικά!”

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Καλά, μην νομίζετε ότι θα βγάλει η MV Agusta Supervolece και Brutale με 10.000 ευρώ και δώρο top case, αυτό το ξεχνάμε. Όταν αναφέρουν “προσιτό”, εννοούν κάτι χαμηλότερο από τα 26.900 και 46.000 ευρώ που κοστίζουν οι συγκεκριμένες  μοτοσυκλέτες. Η πιο προσιτή μοτοσυκλέτα της MV Agusta, είναι η Brutale 800 με 15.700 ευρώ, οπότε μπορείτε να πάρετε μια ιδέα…    

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 15:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon