Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 16:25

Monkey Run Peru, από τους Adventurists

Μαϊμουδάκια (Monkey) στην έρημο των Άνδεων και τη ζούγκλα του Αμαζονίου

Αν ψάχνετε για μια μοναδική εκδρομή, εκείνη την περιπέτεια που δε μοιάζει με τίποτε άλλο, τότε οι Adventurists έχουν την ιδανική πρόταση.

Monkey Run Peru: καβαλάς ένα Honda Monkey 90 cc (ή και Dax, όπως βλέπουμε στο οπτικοακουστικό τους υλικό) και πας για το απόλυτο ράλι, μόνος, χωρίς καθορισμένη διαδρομή, άνευ υποστήριξης και γιατρούς, με όλα σου τα υπάρχοντα και μόνη γνώση το σημείο τερματισμού.

Ακούγεται τέλειο; Είναι, όσο και επικίνδυνο. Η ομάδα των Adventurists εδρεύει στην Αγγλία και διοργανώνει μια σειρά από περιπετειώδη ταξίδια σε διάφορα μέρη του κόσμου. Πέρυσι είχαμε παρουσιάσει ξανά τις περιπέτειές τους, την εποχή που ετοιμάζονταν για το (πλήρες συμμετοχών, καιρό πριν την εκκίνηση) Monkey Run Morocco.

Αυτή τη φορά ωστόσο η εκδρομούλα είναι λίιιγο μακρύτερα, στο Περού, και μπορείς να διαλέξεις είτε τη διαδρομή της ζούγκλας, ή αυτή των Άνδεων. Αμφότερες υπόσχονται εφιαλτικά διασκεδαστικές στιγμές, κατά τους διοργανωτές του Monkey Run.

Το κόστος συμμετοχής είναι περίπου €1,500 κατ’ άτομο (με ισοτιμία λίρας-ευρώ της 3/7/2019) και περιλαμβάνει ένα Monkey 90cc για μια εβδομάδα, μηχανολογική ενημέρωση, ένα πάρτι στην εκκίνηση και άλλο ένα στον τερματισμό, όλη τη γραφειοκρατική διαδικασία (με ασφάλεια για τη μηχανή και ειδικά πάσα για προσέγγιση στις περιοχές των αυτοχθόνων του Αμαζονίου).

Δεν περιλαμβάνονται δηλαδή τα αεροπορικά εισιτήρια για το Περού, τα έξοδα καθ’ οδόν και οι διανυκτερεύσεις. Δεν είναι και φτηνό δηλαδή το Monkey Run. Αλλά είναι μοναδικό, αυτό τουλάχιστον ας τους το αναγνωρίσουμε. Εναλλακτικά, υπάρχουν και πιο κοντινά ράλι για τους Έλληνες, όπως αυτό της Ρουμανίας.

Αν πάντως εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε, το Monkey Run Peru ξεκινά στις 6 Σεπτεμβρίου και προλαβαίνετε ακόμη να εγγραφείτε εδώ.

Ίσως μάλιστα το παρακάτω βίντεο να φανεί λίγο πιο πειστικό από τους τιμοκαταλόγους.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 17:09

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube