Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 16:28

Διαγωνισμός customizing από την Michelin – Ψηφοφορία κοινού, παρουσίαση στην EICMA για τους νικητές!

Ανοικτό προς όλους διαγωνισμό customizing ανακοίνωσε η Michelin, για τον οποίο η έναρξη των συμμετοχών έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ μετά από διάφορά στάδια, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 05/11/2019, με την ανακοίνωση των νικητών στην ΕΙCMA.

Οι κατηγορίες στις οποίες θα διαγωνιστούν οι συμμετέχοντες είναι τρεις: Cruiser Style, Scrambler Vibes και Βike to the Future. Οι δύο πρώτες δεν χρειάζονται ιδιαίτερη εξήγηση, η Bike to the Furture αφορά, στην φουτουριστική, καινοτόμα και hi-tech έκφανση του customizing.

Σε ότι αφορά στο ακριβές χρονοδιάγραμμά του διαγωνισμού, οι υποβολές συμμετοχής ήδη τρέχουν και θα ολοκληρωθούν στις 25/08/2019, θα ακολουθήσει η επιλογή των πιο αξιόλογων προτάσεων, από ειδική επιτροπή απαρτιζόμενη με παγκόσμιου κλάσεως customizers, μέχρι την 01/09/2019  και στην συνέχεια θα υπάρξει ψηφοφορία για το  κοινό, μέχρι τις 04/11/2019.

Οι νικητές, θα αναδειχθούν προσμετρώντας κατά 50% τις ψήφους του κοινού και κατά 50% τις ψήφους τις επιτροπής των customizers και θα ανακοινωθούν στην ΕΙCMA, στις 05/11/2019.

Οι νικητές, θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν ambassador customizers της Michelin (αν το επιθυμούν), θα κερδίσουν ένα set ελαστικών το οποίο θα τοποθετηθεί στην δημιουργία τους και τέλος, το πόνημα τους θα εκτεθεί σε δημόσια θέα, στο περίπτερο της εταιρείας στην EICMA.

Περισσότερα ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT