.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 16:12

BMW Motorrad Days 2019 – Πρόγραμμα γεμάτο ιστορία, διασκέδαση και με δύο νέα μοντέλα

Η ετήσια εκδήλωση της BMW Motorrad έρχεται για 19η χρονιά στις 5-7 Ιουλίου.

Όπως είθισται κάθε χρόνο, ο κόσμος της BMW Motorrad επικεντρώνεται στους πρόποδες του Zugspitze, στην πόλη Garmisch-Partenkirchen που βρίσκεται στις Άλπεις κοντά στα σύνορα Αυστρίας-Γερμανίας.

Εκεί οι διοργανωτές περιμένουν φέτος πάνω από 40,000 επισκέπτες με τις μοτοσυκλέτες τους, για ένα τριήμερο αφιερωμένο στις μοτοσυκλέτες της BMW.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει κάτι για τον καθένα, για κάθε γούστο και κάθε ηλικία. Ένας θρύλος της εταιρείας, ο αναβάτης Helmut Dähne (νικητής του ΤΤ του 1976 και κάτοχος του ρεκόρ γύρου στο παλιό Nurburgring, δηλαδή στο Nordschleife, επί σειρά ετών) θα μοιράζει αυτόγραφα και την ιστορία του στην BMW Motorrad Classic Tent.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά από το Donington Park τον όγδοο αγώνα του WorldSBK, όπου συμμετέχει από φέτος και εργοστασιακή ομάδα της BMW.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετές επιδείξεις, με Drift Show από τον Alex Le Marseillais και FMX Show από τον Mattie Griffin, ενώ δεν ξεχνάμε το ξύλινο κυλινδρικό Original Motodrom, τον παλαιότερο γύρο του θανάτου στον κόσμο με τις κλασικές μοτοσυκλέτες.

Μιλώντας για κλασικές κυρίες, οι φίλοι των παλιών μοτοσυκλετών αλλά και του customizing οπωσδήποτε θα βρουν τον χώρο τους στη Heritage Area.

Για τους βολταδόρους, η εκδήλωση αυτή γίνεται σε ένα από τα ομορφότερα τοπία της Ευρώπης και γι’ αυτό θα υπάρχουν άφθονες οργανωμένες διαδρομές στην τριγύρω περιοχή, τόσο για μοτοσυκλέτες δρόμου, όσο και για enduro. Για τους πιο τολμηρούς, προσφέρεται η ευκαιρία για paragliding, tandem με έμπειρους πλοηγούς.

Η BMW έχει φροντίσει ώστε να προσφέρει και αρκετές νέες μοτοσυκλέτες για test rides στις τριγύρω πανέμορφες διαδρομές.

Ειδικά για τους χωματερούς, εκτός από τις βόλτες εκτός δρόμου, θα υπάρχει και δυνατότητα για μαθήματα οδήγησης σε off-road πίστα με επαγγελματίες εκπαιδευτές.

Φυσικά στο επίκεντρο των BMW Motorrad Days βρίσκεται η γκάμα της εταιρείας για το 2019, σε μια έκθεση πλαισιωμένη από μια μεγάλη αγορά. Εκεί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το Concept R18 και μια νέα σπέσιαλ έκδοση του R nineT που θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της το απόγευμα της Παρασκευής 5 Ιουλίου 2019.

Η εκδήλωση θα φιλοξενήσει άλλη μια παγκόσμια πρώτη το απόγευμα του Σαββάτου 6/7, όταν και θα αποκαλυφθεί μια νέα έκδοση του F 850 GS!

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να συνομιλήσουν με τους μηχανικούς, τους αναβάτες εξέλιξης και άλλα στελέχη της BMW Motorrad, καθώς και να πάρουν μια γεύση από τη διαδικασία μέσω της οποίας οι μοτοσυκλέτες της εταιρείας σχεδιάζονται και εξελίσσονται.

Στη BMW Motorrad GS Trophy Tent θα βρεθούν οι ταξιδιώτες και φωτογράφοι που γυρνούν τον κόσμο με τις μοτοσυκλέτες της εταιρείας, για να παραθέσουν τις εμπειρίες τους στο κοινό συνοδεία των φωτογραφιών τους.

Τέλος, δεν ξεχνάμε πως εκτός του “αυστηρού” προγράμματος, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τρεις μέρες πάρτι, όπερ σημαίνει άφθονη ζωντανή μουσική και άφθονη μπύρα.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα των BMW Motorrad Days 2019

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon