.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 12:20

Φορτηγάκι θερίζει ομάδα μοτοσυκλετιστών στις ΗΠΑ

Τραγικό ατύχημα σε ράλι μοτοσυκλετιστών, όταν ένα φορτηγάκι έπεσε πάνω σε ομάδα δέκα μοτοσυκλετών στον δρόμο, σκοτώνοντας επτά και τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους.

Το συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής 21/6 στα βόρεια της πολιτείας του New Hampshire των ΗΠΑ, όταν ένα φορτηγάκι Dodge που έσυρε άδειο ρυμουλκούμενο μεταφοράς αυτοκινήτων παρέσυρε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ομάδα 10 μοτοσυκλετών.

Το αποτέλεσμα ήταν ο θάνατος 7 ανθρώπων επί τόπου, ενώ άλλοι τρεις έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία σοβαρά τραυματισμένοι.

Ο οδηγός του Dodge, 23χρονος Volodoymyr Zhukovskyy, είναι υπάλληλος της εταιρείας Westfield Transport και προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος – αν και κάποιες αρχικές (και ανεπίσημες) αναφορές φέρουν το φορτηγάκι να κινείται διαγώνια στον επαρχιακό δρόμο καθώς ο οδηγός του είχε την προσοχή του στραμμένη σε μια σταθερή κάμερα ταχύτητας της Αστυνομίας. Επισήμως οι αρχές καλούν όποιον γνωρίζει κάτι για το συμβάν να καταθέσει σχετικώς.

Όπως και να έγινε, το τραγικό ατύχημα άφησε ανθρώπους, μοτοσυκλέτες και πλαστικά θραύσματα να έχουν σκορπίσει σε μεγάλη έκταση στον δρόμο, ενώ το φορτηγάκι κατέληξε εκτός ασφάλτου φλεγόμενο. Ο οδηγός του δεν τραυματίστηκε καθόλου.

Τα θύματα ήταν μέλη της λέσχης Marine JarHeads, μιας μοτοσυκλετιστικής ομάδας εν ενεργεία και βετεράνων στρατιωτικών, οι περισσότεροι καβαλούσαν μαζί με τις συζύγους τους και είχαν έρθει στην περιοχή για το Σαββατοκύριακο επ’ ευκαιρία της ετήσιας γιορτής Laconia Motorcycle Week. Η τραγική ειρωνεία είναι πως το ατύχημα συνέβη 150 μέτρα από το πανδοχείο που έμεναν οι περισσότεροι εξ αυτών.

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 12:22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon