Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 11:44

Μοτοσυκλετιστής σώζεται την τελευταία στιγμή από σύγκρουση με τρένο - Βίντεο

Το βίντεο μας έρχεται από την Τσεχία, με έναν μοτοσυκλετιστή να σώζεται από περαστικό φύλακα-άγγελο ενώ το τρένο έρχεται κατά πάνω του.

Φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση και πώς να την αγνοήσετε επιδεικτικά. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας εναλλακτικός τίτλος για το συγκεκριμένο βίντεο, όπου ο ηλικιωμένος κύριος πλησιάζει στη διάβαση, όπου η μπάρα είναι κατεβασμένη, αλλά αυτός απτόητος συνεχίζει, κουτουλάει και μένει πεσμένος στις ράγες με την αμαξοστοιχία να έρχεται.

Ευτυχώς κάποιος που είδε το συμβάν προλαβαίνει να τον τραβήξει από τον κίνδυνο, σώζοντάς του τη ζωή, όπως φαίνεται και από το σημείο που τελικά σταμάτησε το τρένο.

Το συμβάν συνέβη στις 21 Απριλίου και ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ο 31χρονος που έσωσε τον ηλικιωμένο βραβεύτηκε από την τοπική αστυνομία για την πράξη του.

Πηγή

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 11:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube