.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 15:01

MXGP 2019 Videogame Gameplay Video - Και τα παράπονα από κάτω έπεφταν βροχή...

"Τι έκανες Milestone; Έβαλες λούκια στην πίστα, αλλά αυτά είναι μόνο οπτικά εφέ, η μοτοσυκλέτα δεν μπορεί να μπει μέσα τους! Αντίθετα παντιλικώνει σε κάθε στροφή λες και βρισκόμαστε σε drift challenge;"

Τι έκανε λάθος η άμοιρη η Milestone; Αν πιστέψει κανείς τα σχόλια κάτω από το βίντεο με το gameplay του επερχόμενου επίσημου παιχνιδιού του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross... ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Τα παράπονα των χρηστών εστιάζονται κυρίως στην αναληθοφανή κίνηση της μοτοσυκλέτας στην πίστα, όπου ναι μεν υπάρχουν λούκια, αλλά η μοτοσυκλέτα δεν μπαίνει ποτέ μέσα σε αυτά. Επίσης παράπονα γίνονται για το ότι ο αναβάτης δεν μπορεί να κάνει whip στον αέρα, για τη μή παραμόρφωση της πίστας όσο περνάει ο αγώνας, για τα ρούχα του αναβάτη που δεν ανεμίζουν με τον αέρα, αλλά και για τον ήχο.

"Ε Milestone" γράφει ένα σχόλιο, "είναι 2019, οι μοτοσυκλέτες είναι όλες ψεκαστές, δεν έχουν σκασίματα στην επιβράδυνση, φτιάξε τον ήχο!"

Εντάξει, ίσως οι παίκτες του MXGP είναι όντως εξαιρετικά τεχνικοί και απαιτητικοί, αλλά έχουν και τα δίκια τους. Όπως και να έχει, φαίνεται πως η Milestone δεν τους ακούει και πολύ, ή αν θέλουμε να δικαιολογήσουμε και τους προγραμματιστές / σχεδιαστές του παιχνιδιού, δεν είναι και τόσο εύκολο να κάνεις ένα MX videogame 100% ρεαλιστικό.

Δείτε το βίντεο, διαβάστε τα σχόλια, και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Το MXGP 2019 θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου 2019 για Playstation, Xbox One και Windows.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon