Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 15:01

Eddie Lawson: Πήρε τα βουνά με e-mountain bike της Giant - Video

Δείτε ένα προωθητικό βίντεο της Giant Bicycle USA για το e-mountain bike Giant Trance E+ 1 Pro, στο οποίο εμφανίζεται ως πρεσβευτής της φίρμας, ο 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής GP «Steady» Eddie Lawson!

Ο αγέραστος Lawson δείχνει να διασκεδάζει καβάλα στο ηλεκτρικό και πανάκριβο (5.565 δολάρια) mountain bike, ενώ για τη συνεργασία του αυτή με τη Giant ίσως βοήθησε και το γεγονός πως το Trance E+ 1 Pro φοράει κινητήρα Yamaha. Ο Αμερικανός θρύλος των GP είχε ανέκαθεν πάθος με την ποδηλασία βουνού, ενώ σε προχωρημένη ηλικία αποδεικνύεται ο καλύτερος πρεσβευτής για την ηλεκτρική ποδηλασία.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 15:06

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube