Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 17:38

HondaCubs.gr – Η νέα ιστοσελίδα της Honda ειδικά για τα παπιά της

Αν αναρωτιέστε γιατί δε βλέπετε όλα τα παπιά της Honda στην επίσημη Ελληνική ιστοσελίδα της εταιρείας, ο λόγος βρίσκεται σε μια νέα ηλεκτρονική διεύθυνση.

Για να δείτε τα πάντα σχετικά με τα τέσσερα διαφορετικά παπιά που διαθέτει η Honda Σαρακάκης στην Ελληνική αγορά, απλά πληκτρολογείτε hondacubs.gr και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες είναι εκεί.

Honda GTR150, Super Cub C125, Supra X125 και Astrea Grand 110 – τα τέσσερα κεντρικά θέματα της νέας αυτής ιστοσελίδας, παρουσιασμένα με μεγάλες φωτογραφίες, τεχνικά χαρακτηριστικά και όλες τις πρακτικές πληροφορίες για την απόκτησή τους (τιμές, δίκτυο καταστημάτων κλπ).

Η γνωστή κεντρική ιστοσελίδα της ελληνικής Honda, honda-motorcycles.gr, παραμένει βέβαια το επίκεντρο της εταιρείας στη χώρα μας.

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019 15:22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube