.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 13:48

Προσοχή στις αγορές από Internet: 22χρονος από τη Λαμία έπεσε θύμα απατεώνων

Βρήκε τη σούπερ ευκαιρία σε ιστοσελίδα αγγελιών, επικοινώνησε τηλεφωνικά, έστειλε τα χρήματα και κάπου εκεί τέλειωσε η αγοραπωλησία. Χωρίς μοτοσυκλέτα.

Όπως μεταδίδει η ενημερωτική ιστοσελίδα Lamiareport, ένας 22χρονος Λαμιώτης αγόρασε μια μοτοσυκλέτα που βρήκε σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή σε γνωστή σελίδα αγγελιών – το δημοσίευμα δεν αναφέρει ποια σελίδα, ούτε ποια μοτοσυκλέτα αφορούσε. (Προσοχή, η φωτογραφία από το eBay είναι ενδεικτική, δεν αφορά στο συγκεκριμένο συμβάν.)

Αφού επικοινώνησε με τον πωλητή μέσω τηλεφώνου, συμφώνησε, έλαβε αριθμό τραπεζικού λογαριασμού, κατέθεσε τα συμφωνηθέντα €3,500 και ακόμη περιμένει.

Αυτό έγινε την 1η Ιουνίου και έκτοτε πέρασαν 12 μέρες, μέχρις ότου η ιστορία να πάει στην Ελληνική Αστυνομία και δη στην Ασφάλεια Λαμίας που έχει αναλάβει και τη διερεύνησή της.

Δε θα σταματήσουμε ποτέ να εφιστούμε την προσοχή σας όταν πρόκειται για αγορές μέσω Διαδικτύου. Χρειάζεται προσεκτικός έλεγχος του πωλητή, ιδιαίτερα αν δεν πρόκειται για μια από τις γνωστές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην πώληση καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών. Δεν πληρώνουμε για μοτοσυκλέτες που δεν έχουμε δει και φροντίζουμε να διασταυρώσουμε όσο γίνεται το ποιον του πωλητή.

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon