.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 14:40

Ένα Honda Monkey 125 για το γραφείο σου

Για τους λάτρεις του νέου Honda Monkey 125 και ακόμη περισσότερο για τους φίλους του μοντελισμού η γνωστή και μη εξαιρετέα Tamiya παρουσίασε το νέο της μοντέλο σε κλίμακα 1:12, το οποίο είναι απλά λαχταριστό.

Η ιαπωνική Tamiya έχει το συγκεκριμένο νέο μοντέλο της στην αμερικάνικη ιστοσελίδα το οποίο και κοστολογεί στα 36 δολάρια Αμερικής, μια τιμή που δίνει την ευκαιρία στους φίλους του Monkey Να το κάνουν δικό τους αν επιθυμούν και στο κλασικό κόκκινο χρώμα της Honda αλλά και στο κίτρινο.

Οι μοντελιστές λογικά θα συμφωνήσουν μαζί μας βλέποντας την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει οι Ιάπωνες κατά την “σμίκρυνση” της νέας γενιάς Monkey, αναφορικά με τις αναλογίες του. Το 1:12 μοντέλο έχει μήκος, πλάτος και ύψος 142, 63 και 86 χλστ. αντίστοιχα και η προσοχή που έχει δοθεί στη λεπτομέρεια είναι εμφανής από όποια μεριά και αν το κοιτάξει κανείς. Μάλιστα το κιτ συναρμολόγησης περιλαμβάνει και μέρη με μεταλλική επίστρωση, όπως είναι οι βάσεις του προβολέα αλλά και τα φτερά, ενώ το ψαλίδι, ο κινητήρας, το πιρούνι και το πίσω φτερό δένουν πάνω στο πλαίσιο με βίδες.

honda monket tamiya mofel 2019 8

Αν λοιπόν θέλετε διακαώς ένα καινούριο Monkey 125 αλλά αυτή τη στιγμή δεν το επιτρέπουν τα οικονομικά σας, με την πρόταση της Tamiya μπορείτε τουλάχιστον να το αποκτήσετε οικονομικά και να το χαζεύετε με τις ώρες, χωρίς να βάλουμε σε αυτό και την χάρα που θα πάρετε από την συναρμολόγησή του.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 15:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon