Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 11:11

KTM Orange Days 2019 - Μια ακόμα επιτυχημένη σειρά πανελλήνιων Test-Ride έφτασε στο τέλος της

Τα Orange Days του 2019 διοργανώθηκαν από 15 συνεργάτες της ΚΤΜ σε όλη την Ελλάδα, με περισσότερους από 800 αναβάτες να οδηγούν τις πορτοκαλί μοτοσυκλέτες.

Χιλιάδες χιλιόμετρα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, πάνω στις συναρπαστικές μοτοσυκλέτες της KTM οι οποίες αποζημίωσαν όλους εκείνους που τις οδήγησαν.

Τελευταίος σταθμός του 2019 ήταν το KTM CENTRAL STORE στην Αθήνα. Η «οικογένεια» της ελληνικής αντιπροσωπείας υποδέχθηκε τις δεκάδες μοτοσυκλετιστών της πρωτεύουσας που οδήγησαν από νωρίς το πρωί έως το απόγευμα όλα τα διαθέσιμα μοντέλα.

Ο φετινός μαραθώνιος, που ξεκίνησε από το νησί της Ρόδου στις 13 Απρίλιου, ολοκληρώθηκε στην Αθήνα στις 5 Ιουνίου. Σχεδόν δύο μήνες τα 790 ADVENTURE KAI 790 ADVENTURE R, το 790 DUKE S, το 1290 SUPER ADVENTURE S, τα 250 και 390 DUKE, όπως και το RC 390 γέμισαν με πορτοκαλί αποχρώσεις τους δρόμους των 10 πόλεων στις οποίες οι συνεργάτες της KTM SOUTH EAST EUROPE είχαν οργανώσει άψογα τα πιο συναρπαστικά test ride.

Από τη Ρόδο και το Ηράκλειο ως τη Δράμα και την Ξάνθη. Στην πίστα των Σερρών, στη Θεσσαλονίκη, στην Κατερίνη, στη Λάρισα, τα Τρίκαλα, σχεδόν 800 μοτοσυκλετιστές «φόρτωσαν» τα οδόμετρα του στόλου των ORANGE DAYS με πάνω από 10.000 χιλιόμετρα!

Η φετινή διοργάνωση κλείνει με θετικό πρόσημο ενώ μετά τις απαραίτητες καλοκαιρινές διακοπές τα ORANGE DAYS θα δώσουν τη θέση τους στα OFFROAD DAYS, το ετήσιο δηλαδή ραντεβού με τις καινούργιες endurο και motocross μοτοσυκλέτες της KTM  με όλους τους «χωματερούς» αναβάτες της χώρας.

Μείνετε συντονισμένοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube