.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 10:07

Vespa World Days 2019 – 5,000 συμμετέχοντες από 40 χώρες στην Ουγγαρία

Η 13η έκδοση της Vespa World Days, της μεγαλύτερης ετήσιας συγκέντρωση των απανταχού Vespisti, ολοκληρώθηκε στη Zanka της Ουγγαρίας, στις όχθες της λίμνης Balaton.

Περισσότερες από 3,500 Vespa παρήλασαν μέσα από τους δρόμους της όμορφης πόλης, εκπροσωπώντας κάθε μοντέλο και κάθε εποχή της Ιταλικής “Σφήκας”, μεταφέροντας τους περίπου 5,000 συμμετέχοντες από 40 χώρες και ισάριθμα εθνικά Vespa Clubs, τόσο από την Ευρώπη, αλλά και από πιο μακριά, φτάνοντας ως το Χονγκ Κονγκ, τον Καναδά, το Ισραήλ, την Ιαπωνία, τις Φιλιππίνες, την Αυστραλία και την Ινδονησία.

Για το 2020 η επιτυχία της εκδήλωσης γεννά διπλά Vespa World Days: ένα στο Guimarães της Πορτογαλίας, από τις 2 ως τις Ιουλίου και ένα στο Bali της Ινδονησίας, από τις 23 ως τις 25 Ιουλίου.

Οι Vespa World Days διοργανώνονται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Vespa World Club, που ιδρύθηκε το 2006 ως διάδοχο σχήμα του Vespa Club d’Europe και αργότερα της Fédération Internationale des Vespa Clubs.

Σήμερα η Vespa World Days αποτελεί μια γιορτή για τον θρύλο της Vespa, το μοναδικό scooter που μπορεί να υπερβαίνει τη χρηστικότητά του ως εύκολο και κομψό δίκυκλο, ιδανικό για καθημερινή χρήση, για να φτάσει στη σημερινή του θέση ως παγκόσμια μπράντα.

Στα σχεδόν 70 χρόνια ζωής της, η Vespa έγινε το δημοφιλέστερο και πιο καλοπουλημένο scooter στον κόσμο, με πάνω από 18 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως. Αυτή τη στιγμή δραστηριοποιούνται ανά τον κόσμο 49 Vespa Clubs που σχετίζονται με το Vespa World Club και ενώνουν χιλιάδες κόσμου σε κάθε χώρα.

Vespa World Days 2019, Ουγγαρία

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon