.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 16:34

S S Cycles – Kit βελτίωσης για τα Royal Enfield Interceptor & Continental GT 650

H αμερικανική S & S, είναι κυρίως γνωστή ως εταιρεία παραγωγής aftermarket kit και επί μέρους μηχανολογικών στοιχείων για την βελτίωση της απόδοσης σε μοντέλα της Harley-Davidson και της Indian Motorycles.

Πριν λίγες μέρες όμως, ανακοίνωσε ότι ξεκινά την παραγωγή μιας νέας σειράς, που θα απευθύνεται στους κατόχους των νέων, δικύλινδρων μοντέλων της Royal Enfield, Interceprtor 650 και Continental 650.

Oυσιαστικά πρόκειται για δύo kit αύξησης του κυβισμού, στα 750 και στα 865 κ.εκ. Υπενθυμίζουμε ότι στην stock μορφή του, το συγκεκριμένο μοτέρ έχει χωρητικότητα 648 κ.εκ. με απόδοση 47 ίππων και παρά το ότι η S & S δεν έχει δώσει ακόμα λεπτομερή στοιχεία αναφορικά με το κέρδος στην ισχύ που προκύπτει από τα Kit της, πληροφορίες αναφέρουν περίπου 70 ίππους, με το Kit των 865 κ.εκ. και παράλληλη φυσικά, αύξηση της ισχύος.

Η S & S αναφέρει ωστόσο, ότι τα kit αυτά δεν είναι εγκεκριμένα για πολιτική χρήση και απευθύνονται μόνο σε όσους πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τις μοτοσυκλέτες σε αγώνες.

Παρ΄όλα αυτά, η εταιρεία πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσης και μια σειρά από επί μέρους τμήματα βελτίωσης για τα μοντέλα της Royal Enfield, όπως: Power Commander, πιστόνια υψηλής συμπίεσης, τελικά εξάτμισης, βελτιωτικό kit για τον συμπλέκτη, ελεύθερο φίλτρο αέρα, “άγριους” εκκεντροφόρους και πολλά άλλα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 16:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon