Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 14:24

LS2 Valiant Nucleus – Aσφάλεια που φωσφορίζει

Η LS2 Helmets παρουσιάζει μια νέα έκδοση του κράνους Valiant που ξεχωρίζει χάρη στα γραφικά του που φωσφορίζουν στο σκοτάδι.

Το Valiant είναι ένα flip-up κράνος από τη σειρά Urban της LS2, με χαρακτηριστικό το σημείο του το κομμάτι του σαγονιού που περιστρέφεται 180 μοίρες μέχρι το πίσω μέρος για να δημιουργήσει ένα σχέδιο κομψό και αεροδυναμικό ακόμη κι όταν χρησιμοποιείται ανοικτό. Ο εξοπλισμός του είναι πλούσιος, διαθέτοντας μεταξύ άλλων φιμέ μάσκα που κρύβεται συρταρωτά μέσα στο κράνος και υποδοχές αντιθαμβωτικών μεμβρανών Pinlock.

Η νέα έκδοση Nucleus προσθέτει στα χαρακτηριστικά του μια ξεχωριστή εμφάνιση χάρη στα πράσινα γραφικά που φωσφορίζουν στο σκοτάδι, προσφέροντας ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας, καθώς κάνει το κράνος πιο ορατό και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

Παράλληλα, εκτός του Nucleus, το Valiant είναι διαθέσιμο και σε 12 άλλα σχέδια, μονόχρωμα ή με γραφικά.

 

Δείτε το στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας

 

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 14:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT