Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 16:39

Βίντεο – Beta ξεσάλωμα στους αμμόλοφους της Χιλής

Μερικά βίντεο δε χρειάζονται δικαιολογίες. Απλά να ανοίξεις το volume αρκετά, να ξεχάσεις πως είσαι στο γραφείο στη δουλειά και να αφεθείς σε τρία λεπτά μοτοσυκλετιστικής πανδαισίας.

Ονομάζεται Benjamin Herrera και είναι ο ομόσταυλος του πρωταθλητή EnduroGP, Steve Holcombe, στην εργοστασιακή ομάδα της Beta. Με καταγωγή από τη Χιλή, ο 24χρονος θεωρείται στην πατρίδα του ο επόμενος Chaleco Lopez και ο ίδιος δηλώνει πως το όνειρο της ζωής του είναι ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro.

Ως τότε πάντως, κάτι η συνεργασία του με μια εκ των κορυφαίων εταιρειών στο χώμα, Beta Motor, κάτι η υποστήριξή του από τη Red Bull, δε θέλει και πολύ για να προκύψει ένα βιντεάκι όπως αυτό.

Ο “Benja” λοιπόν αφήνει για λίγο το αγωνιστικό του 350RR 4T, καβαλά ένα δίχρονο 300RR και αμολιέται για ένα παιχνίδι που φαντάζει βγαλμένο από όνειρο για πολλούς εξ ημών. Παραλία, αιώρα και λύσσα στους αμμόλοφους της πατρίδας του με το 300άρι.

Βάλτε και λίγη καλή ανεβαστική μουσική στο παιχνίδι και ιδού ένα ταξιδάκι τριών λεπτών εν είδη πνευματικής απόδρασης από την πραγματικότητα.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 17:21

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube