.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 24 Μαϊος 2019 12:44

2-StrokeMotorcycles – Παγκόσμιες αγγελίες μόνο για δίχρονα

Σε πλήρη αρμονία με την εποχή της απόλυτης εξειδίκευσης που ζούμε, μια νέα ιστοσελίδα online αγγελιών έκανε την εμφάνισή της και έχει ως αποκλειστικό θέμα τις δίχρονες μοτοσυκλέτες.

Στη διεύθυνση 2-strokemotorcycles.com ένας Ολλανδός θαυμαστής των δίχρονων αποφάσισε να στήσει μια πλατφόρμα αγγελιών για μια κατηγορία μοτοσυκλετών που εδώ και χρόνια εξωθείται στην εξαφάνιση από την Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Κι αν στο χώμα η ΚΤΜ επιμένει να κάνει τη δική της μικρή επανάσταση με τη γκάμα των EXC TPI, οι απίθανες GP ρέπλικες των δεκαετιών του 1980 και 1990, καθώς και οι ορδές των δίχρονων γιαπωνέζικων on-off της εποχής μοιάζουν να έχουν εκλείψει εντελώς.

Ή μάλλον, όχι εντελώς, αλλά σε μεγάλο βαθμό, καθώς στο 2-strokemotorcycles θα βρούμε τέτοιες ρέπλικες από όλον τον κόσμο που πλέον δε συναντά κανείς εύκολα σε αγγελίες, αλλά και ανταλλακτικά και περιφερειακά τους που επίσης μπορούν να γίνουν τόσο δυσεύρετα που θα χρειαζόταν ένας Indiana Jones για να εντοπίσει.

Προς το παρόν η ιστοσελίδα βρίσκεται στα πρώτα της βήματα και διαθέτει μόλις δύο σελίδες με μοτοσυκλέτες και ανταλλακτικά προς πώληση, αλλά ελπίζουμε πως στο μέλλον θα αναπτυχθεί περαιτέρω για να φιλοξενήσει τις σπανιότατες εκείνες μοτοσυκλέτες που δε βλέπει πια κανείς ούτε στον δρόμο, ούτε και στις αγγελίες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon