Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 23 Μαϊος 2019 17:29

88,000 km, 35 χώρες, 381 μέρες, ένα Ducati Scrambler Desert Sled

Ονομάζεται Henry Crew και στα 22 του έγινε ο νεότερος αναβάτης που γυρίζει τον κόσμο με μοτοσυκλέτα.

Ο Άγγλος ξεκίνησε στις 3 Απριλίου 2018 από το Λονδίνο με τη Ducati Scrambler Desert Sled του για να γυρίσει τον κόσμο και να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς (μέσω του Movember Foundation), μια διαδικασία που εκτιμούσε πως θα απαιτούσε να ταξιδέψει περίπου 56,000 χιλιόμετρα, έτσι ονόμασε την ιστοσελίδα του έστησε επί τούτου 35000miles.com.

Όταν με το καλό επέστρεψε πίσω στο Λονδίνο, ο χιλιομετρητής του έδειχνε 55,000 μίλια, ήτοι 88,500 χιλιόμετρα και κάτι.

“Το Scrambler Desert Sled ήταν ένας ευπροσάρμοστος σύντροφος στο ταξίδι, ικανός να αντιμετωπίσει κάθε είδους τερέν και κλίμα. Ταξιδέψαμε παρέα όλα τα 88,000 χιλιόμετρα, περνώντας από τους δρόμους με το υψηλότερο υψόμετρο στον κόσμο και θερμοκρασίες αρκετά κάτω του μηδενός, αλλά και από παραλίες, ερήμους, βουνά και τροπικά δάση υπό 52 βαθμούς Κελσίου. Η μοτοσυκλέτα αποδείχθηκε εξαιρετικά ισορροπημένη, μου επέτρεψε να αντιμετωπίσω με την ίδια άνεση αυτοκινητόδρομους και εκτός δρόμου οδήγηση. Αναπόφευκτα είχα και μερικές πτώσεις, αλλά χάρη στο χαμηλό του βάρος ήταν πάντοτε εύκολο να το ξανασηκώσω δίχως βοήθεια, χωρίς ποτέ προβλήματα ή ζημιές που θα εμπόδιζαν από το να συνεχίσω,” περιέγραψε εν συντομία ο Henry.

Τώρα, έχοντας επιστρέψει πια στο σπίτι του, ο Henry Crew και η Ducati του θα βρίσκονται στην έκθεση The Bike Shed London 2019, όπου θα συναντήσει όλη τη γκάμα των Ducati Scrambler, καθώς και ένα πλήθος αυθεντικών αξεσουάρ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon