.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 14:14

KTM 1290 Super Duke GT 2016-2018 – Αναβάθμιση ηλεκτρονικών αναρτήσεων

Η ΚΤΜ ανακοινώνει πως όλοι οι ιδιοκτήτες 1290 Super Duke GT, μοντέλων από 2016 ως και 2018, μπορούν τώρα να αναβαθμίσουν το software των ηλεκτρονικών τους αναρτήσεων στις προδιαγραφές του μοντέλου 2019.

Το κορυφαίο sport touring μοντέλο της ΚΤΜ, 1290 Super Duke GT, μετά από τρία χρόνια στην αγορά από το 2016 που πρωτοπαρουσιάστηκε, ανανεώθηκε για το 2019 με βελτιώσεις σε πολλά σημεία.

Ξεκινώντας από την εμφάνιση, περνάμε στον κινητήρα των 1,301 cc, 173 ίππων και 14.4 χιλιογραμμόμετρων ροπής και φτάνουμε στις αναρτήσεις του.

Οι ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες ημι-ενεργητικές WP πέρασαν από μια διαδικασία επαναρύθμισης με βάση τις πληροφορίες που συνέλεξε η ΚΤΜ από τους πελάτες της στις 3 σεζόν που το 1290 GT παρέμεινε αναλλοίωτο.

Στην πιο πρόσφατη μορφή τους διατηρούν τις διαθέσιμες ρυθμίσεις σε Comfort, Street και Sport modes, με τις επεμβάσεις στον προγραμματισμό τους να αφορούν το πώς η κάθε μία από αυτές θα λειτουργήσει ακόμη καλύτερα στο πλάνο που υπόσχεται. Κοινώς, η Comfort να γίνει πιο άνετη, η Sport πιο … σπορ κ.ο.κ. Παράλληλα, από τη ρύθμιση Street αφαιρέθηκε η λειτουργία anti-dive.

Η ΚΤΜ μας λέει πως οι αλλαγές που έκανε στον προγραμματισμό των αναρτήσεων της WP (με software που εξέλιξε η ίδια στην Αυστρία) έχει ως αποτέλεσμα την ακριβέστερη λειτουργία τους, καθώς η παραμετροποίηση έγινε πιο λεπτομερής.

Για το 2019 λοιπόν μπορεί να άλλαξε το πρόγραμμα που ελέγχει τη λειτουργία των ημι-ενεργητικών WP, αλλά οι ίδιες οι αναρτήσεις δεν άλλαξαν, οπότε οι αναβαθμίσεις αυτές θα μπορούσαν να περάσουν και στα προηγούμενα μοντέλα.

Αυτό ακριβώς ανακοινώνει τώρα η ΚΤΜ: Όλοι οι κάτοχοι 1290 Super Duke GT από το πρώτο μοντέλο του 2016 ως και αυτό του 2018, μπορούν εφόσον το επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις αναρτήσεις στους στο επίπεδο του 2019.

Η διαδικασία είναι απλή και το μόνο κόστος που επιβαρύνει τον πελάτη είναι τα εργατικά 30 λεπτών, δηλαδή μισή εργατοώρα. Το software προσφέρεται δωρεάν.

Προσοχή μόνο σε όσους ενδιαφέρονται: Η διαδικασία αυτή δεν είναι αναστρέψιμη. Αν κάποιος προχωρήσει στην αναβάθμιση, δε θα μπορεί πια να το επαναφέρει στις ρυθμίσεις που αρχικά είχε.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο δίκτυο συνεργατών της ΚΤΜ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 14:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon