.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 13:22

Δήμος Αθηναίων: Επιστροφή πινακίδων ενόψει εκλογών

Δημοτικές και Ευρωεκλογές έρχονται την Κυριακή 26 Μαΐου 2019 και ο δήμος Αθηναίων ανακοινώνει το πλάνο για επιστροφή πινακίδων σε όσους τις χρειάζονται για να πάνε να ψηφίσουν.

Το μέτρο αφορά τις πινακίδες μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας μέχρι και την Κυριακή 19 Μαΐου 2019. Οι κάτοχοί τους μπορούν να τις παραλάβουν από σήμερα, Τετάρτη 22, ως και την Παρασκευή 24 Μαΐου.

Η επιστροφή θα γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα και θεωρημένη εξουσιοδότηση αν ο παραλαβών δεν είναι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του οχήματος).

Παραλαβή από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομία του Δήμου Αθηναίων, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 14, στον 1ο όροφο, από τις 9 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα.

Τονίζεται πως δεν επιστρέφονται οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που αφαιρέθηκαν από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (κλείσιμο ράμπας ΑΜΕΑ κλπ), καθώς και για αποφάσεις που έχουν εκδοθεί από δικαστικές αρχές.

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon