.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 09:48

Ετήσιο συνέδριο Επίσημου Δικτύου ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. - Kawasaki, Peugeot, Brixton

Η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα των μοτοσυκλετών Kawasaki και Peugeot, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 το ετήσιο συνέδριο του Επίσημου Δικτύου της. Ένα συνέδριο με ιδιαίτερη σημασία, αφού σηματοδοτεί τη χάραξη της νέας της πορείας στην Ελληνική αγορά.

Κατά την έναρξη του συνεδρίου έγινε μία σύντομη αναδρομή στην ιστορία της εταιρίας και αναδείχθηκε η σημασία της ενίσχυσης της σχέσης εμπιστοσύνης με το Δίκτυο, με στόχο την ενδυνάμωση των μαρκών στην Ελληνική αγορά.

Παρουσιάστηκε η νέα οργανωτική δομή και η νέα στρατηγική της εταιρίας, με σκοπό την επανατοποθέτηση των μαρκών στην ελληνική αγορά και την ενίσχυση της εικόνας τους.

Η εταιρία στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσίασε τα νέα της μοντέλα Kawasaki Versys 1000, 650 και 300X, W800 και Z400, Peugeot Metropolis 400 και Brixton BX125 Classic και Scrambler που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν το 2019.

Με επίκεντρο την πελατοκεντρική προσέγγιση και όπλα τις κορυφαίες μάρκες Kawasaki και Peugeot, προτεραιότητα της ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών τόσο κατά την πώληση όσο και στο after sales.

Kawasaki

Peugeot Scooters

teomoto 1280

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon