.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 16:12

Έρχεται η νέα φουρνιά Yamaha Yard Built και θα έχει θέμα Back to the Dirt

Εδώ και μερικά χρόνια η Yamaha έχει βρεθεί το επίκεντρο των στυλιστικών εξελίξεων με τις σειρές custom μοντέλων Yard Built και Faster Sons, εκμεταλλευόμενη ακριβώς τη μόδα του κόσμου που γυρνά σε ρετρό εμφάνιση και κλασικές αξίες.

Πάνω στις διδαχές και τις εμπειρίες που αποκόμισε από αυτές τις σειρές, προέκυψε μια εργοστασιακή οικογένεια υπό τον τίτλο Sport Heritage που έχει αναλάβει να παραλλάξει βασικά μοντέλα παραγωγής, όπως τα ΜΤ, με κλασικότερες γραμμές πάνω από τη σύγχρονη τεχνολογία τους.

Για το 2019, η Yamaha ανακοινώνει ένα νέο θέμα για τη σειρά Yard Built: Back to the Dirt. Ο κεντρικός άξονας στη σχεδίασή τους θα είναι οι αναφορές στις εκτός δρόμου μοτοσυκλέτες των δεκαετιών 1970 και 1980 και η βάση όλων αυτών των σχεδίων θα είναι το XSR700.

Αυτό είναι κάτι που η Yamaha έχει ήδη ξεκινήσει παρουσιάζοντας στην EICMA 2018 το XSR700 XΤribute (στην κεντρική φωτογραφία), μια ευθεία αναφορά στο θρυλικό ΧΤ 500.

Όπως μας ενημερώνει το σχετικό δελτίο Τύπου, από τις 17 ως και τις 19 Μαΐου η εκδήλωση The Reunion, που θα φιλοξενηθεί στην ιστορική πίστα Autodromo di Monza της Ιταλίας, θα αποτελέσει το ιδανικό πεδίο για να παρουσιαστούν 11 νέες custom δημιουργίες από φημισμένους κατασκευαστές από όλον τον κόσμο.

Εκεί λοιπόν θα δούμε Yard Built XSR700 customs από οίκους όπως οι Deus Ex Machina, που θα αποκαλύψει τη Ράλι εκδοχή του XSR και στη συνέχεια θα το τρέξει στο Sardegna Swank Rally. Δεν θα είναι όμως μόνο αυτή, καθώς οι δημιουργοί που θα αποκαλύψουν τα νέα τους σχέδια περιλαμβάνουν ονόματα όπως οι D&G Motorsport Italy, Kiddo Motors Spain, Sur Les Chapeaux De Roues France, Hookie Co. Germany, Capelo Garage & Elemental Rides Portugal, Hostettler Switzerland, Ymoto Czech Republic, Yamaha Rainier Custom Austria, Lamb Engineering UK.

Εκεί οι νέες Yard Built μοτοσυκλέτες θα διαγωνιστούν για τον σχεδιασμό τους, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψουν σε μια σειρά από εκδηλώσεις της Yamaha σε όλον τον κόσμο.

Είμαστε σε αναμονή για τη νέα φουρνιά custom XSR, τις ποίες φυσικά θα παρουσιάσουμε εδώ μόλις εμφανιστούν και επίσημα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 16:17

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon