.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 13:16

VOGE Motorcycles – Μια σινική εταιρεία που υπόσχεται ποιότητα

“Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα” λένε και έχουν δίκιο, καθότι άπαξ και “εδραιωθεί” κάτι στην συνείδηση του κόσμου, μετατρέπεται σε προκατάληψη και –πολύ- δύσκολα αλλάζει.

Τα προερχόμενα από την Κίνα προϊόντα λοιπόν, θεωρούνται χαμηλής ποιότητας. Αν και αυτό ήταν κάτι που ίσχυε σε μεγάλο βαθμό παλιότερα, τα τελευταία χρόνια, έχουν καταγραφεί άλματα προόδου σε ότι αφορά στην ποιότητα και στον ποιοτικό έλεγχο.

Η Voge όμως, μια νεοσύστατη εταιρεία που αποτελεί παρακλάδι της Loncin, φιλοδοξεί να πείσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους σχετικά με την ποιοτική αναβάθμιση, των μοτοσυκλετών στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Με προμηθευτές όπως η Nissin (φρένα), η KYB (αναρτήσεις) και η Bosch (ABS), η Voge έχει ήδη μια γκάμα επτά μοντέλων με μονοκύλινδρους και δικύλινδους κινητήρες της Loncin σε κυβισμούς από τα 300 μέχρι τα 650 κ.εκ.

Γύρω από ένα μονοκύλινδρο και υγρόψυκτο σύνολο 292 κ.εκ. και απόδοσης 29 ίππων, έχειν στηθεί τέσσερα μοντέλα, το naked με retro στοιχεία 300AC, το σύγχρονο naked 300R, το dual sport 300DS και το sport 300RR.

300R

O δικύλινδρος σε σειρά και υγρόψυκτος κινητήρα των 471 κ.εκ., με απόδοση 46,2 ίππους, εξοπλίζει το naked 500R και το dual sport 500DS.

500DS

Τέλος, υπάρχει και ένα μοντέλο με μονοκύλινδρο κινητήρα στα 652 κ.εκ. ο οποίος είναι αυτός που κατασκεύαζε η Loncin για τα G650GS της BMW. H μοτοσυκλέτα ονομάζεται 650DS, ανήκει στην Adventure, dual sport κατηγορία και η ισχύς της ανέρχεται στους 49,6 ίππους, με το βάρος της, στα 192 κιλά.

650DS

Προς το παρόν, η Voge διαθέτει τα μοντέλα αυτά στην Κίνα, ενώ πολύ σύντομα θα υπάρξει άνοιγμα και σε αγορές της Νοτίου Αμερικής. Δεν υπάρχουν πληροφορίες ακόμα για αντίστοιχη κίνηση στην Ευρώπη, ωστόσο αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει ένα εφικτό σενάριο, τουλάχιστον για τα μικρά μονονοκύλινδρα και τα 500άρια δικύλινδρα.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon