.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019 13:31

Xολυγουντιανή ταινία με θέμα το Motocross! - Δείτε το trailer

Ε τι δηλαδή; Έχουν βγει οκτώ Fast & Furious (με άλλα δύο να έχουν ανακοινωθεί) και δεν θα γυριζόταν μια ταινία σχετιζόμενη με το MX;

“Bennetts War” λοιπόν, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Alex Ranarivelo και τον Michael Roark, στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αν δεν σας λένε τίποτα, δεν πειράζει, ούτε και εμείς τους ξέρουμε και στην τελική, σε τέτοιου είδους ταινίες, δεν σκηνοθετούν ούτε και παίζουν “οσκαρικά” ονόματα.

Το σενάριο είναι η κλασική αμερικανική μανιέρα, προσαρμοσμένη σε MX δεδομένα. Νεαρός και φέρελπις motocrosser κατατάσσεται στον στρατό, σε μηχανοκίνητη μονάδα όπου οδηγούν μοτοσυκλέτες. Τραυματίζεται όμως στο πόδι από εκρηκτικό μηχανισμό και αποστρατεύεται, αφού πλέον δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Uncle Sam.

Γυρνώντας στο σπίτι, διαπιστώνει ότι η υποθηκευμένη φάρμα της οικογένειας του κινδυνεύει να κατασχεθεί και τότε αποφασίζει να επιστρέψει στους αγώνες, προκειμένου να βρει χρήματα για να σώσει την κατάσταση. Ο τραυματισμός του όμως είναι σοβαρός και αυτό, εκτός του ότι δυσκολεύει πολύ τα πράγματα,  σημαίνει επίσης ότι σε ενδεχόμενο ατύχημα, η κατάσταση του μπορεί να επιδεινωθεί δραματικά.

Όχι, δεν έχουμε δει ξανά παρόμοια σεναριακή δομή, παρά μόνο σε 58.769 άλλες ταινίες… πρέπει να είναι σύμπτωση. Αναμένονται φυσικά κλισέ και cheesίλα που θα σπάνε κόκκαλα και όλα αυτά θα τα παρακολουθήσουμε στις αίθουσες των κινηματογράφων, στα τέλη Αυγούστου, όταν και θα αρχίσει η προβολή της ταινίας.

Πολύ χρυσό βατόμουρο μπορεί να παίξει πάντως…  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019 13:46

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon