.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 16:32

Video – Αστυνομικός καταστρέφει μηχανάκι, γιατί… έτσι!

Στην Ινδία όλα αυτά, εδώ θα ξεκινούσε Γ’ Παγκόσμιος…

Ένα πολύ περίεργο video ανήρτησε το ινδικό Rush Lane, στο οποίο και έχει καταγραφεί μια αδικαιολόγητη ενέργεια αστυνομικών. Όπως μπορείτε να δείτε, ένα περιπολικό έχει σταματήσει δίπλα σε ένα παρκαρισμένο στην άκρη του δρόμου και πίσω από ένα κιγκλίδωμα, Honda Dio scooter.

Από το περιπολικό κατεβαίνει ένα αστυνομικός κραδαίνοντας ένα… ματσούκι, με το οποίο και αρχίζει να χτυπά το scooterάκι, προκαλώντας του σημαντικές ζημίες και φθορές. Ο έτερος αστυνομικός παρακολουθεί ατάραχος το σκηνικό χωρίς να αντιδρά, ενώ ακόμα πιο περίεργο, είναι το γεγονός ότι σε κάποια φάση καταφθάνει ο ιδιοκτήτης του scooter, αρκετά χαλαρός δεδομένης της κατάστασης, ενώ ο αστυνομικός συνεχίζει να βανδαλίζει το scooter παρουσία του.

Τελικά ο ιδιοκτήτης ανεβαίνει στο scooter, χωρίς να ζητήσει ιδιαίτερες εξηγήσεις από τους αστυνομικούς και απομακρύνεται από το σημείο. Έτσι απλά. Συγχωρέστε μας, αλλά… WTF?!

To περιστατικό κατέγραψε διερχόμενος, τον οποίον μόλις αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί του ζήτησαν να διαγράψει το υλικό από το κινητό του αλλά εκείνος προφανώς δεν υπάκουσε (δεν ξέρουμε αν έπεσε ματσούκι και σε αυτόν…) και το παρέδωσε στο αρμόδιο τμήμα.  Οι δύο αστυνομικοί αναγνωρίστηκαν και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ διενεργείτε έρευνα σχετικά με τα αίτια που προκάλεσαν την αδικαιολόγητη πράξη τους.


 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 16:32

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon