.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 10:25

Aprilia RS660, πληροφορίες για το πότε θα παρουσιαστεί

Συνεχίζεται αδιάκοπα η εξέλιξη του

Μια από τις μοτοσυκλέτες που προκάλεσαν αίσθηση στην περσινή EICMA, ήταν το RS660 της Αprilia, το οποίο και παρουσιάστηκε ως concept. Ένα δικύλινδρο σε σειρά μοντέλο, το οποίο δείχνει καθ΄όλα ικανό να θέσει τα standard απόδοσης, σε μια νέα κατηγορία που φαίνεται να δημιουργείται.

Αρχικά, η  Aprilia δεν είχε ανακοινώσει το αν και πότε θα φτάσει η μοτοσυκλέτα στην παραγωγή, ωστόσο αυτό επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά με κατασκοπευτικές φωτογραφίες, ένα μήνα μετά την έκθεση του Μιλάνου (Δεκέμβριος 2018), που έδειχναν το RS660 (σε δύο μάλιστα εκδόσεις), να δοκιμάζεται σε περιβάλλον πίστας.

Έτσι, το ερώτημα που αντικατέστησε το “θα το βγάλουν στην παραγωγή;”, ήταν το “πότε θα βγει στην παραγωγή;”. Υπάρχει λοιπόν απάντηση και σε αυτό, καθώς φαίνεται. Δημοσιογράφοι του γαλλικού Moto Station  που παραβρέθηκαν σε παρουσιάσεις άλλων μοντέλων του Piaggio Group πρόσφατα, “βομβάρδισαν” τους ανθρώπους της  Piaggio με ερωτήσεις σχετικά με το RS660 και η επιμονή τους τελικά, απέδωσε καρπούς.

Η δήλωση που κατάφεραν να αποσπάσουν από εκπρόσωπο της εταιρείας ήταν η εξής:

“H εξέλιξη του RS660 συνεχίζεται αδιάκοπα, βάση του χρονοδιαγράμματος. Όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα, δεν βλέπουμε κάποιο λόγο ώστε η μοτοσυκλέτα να μην είναι έτοιμη για το λανσάρισμα της ως μοντέλο 2020. Στο Μιλάνο (EICMA, Νοέμβριος 2019), θα παρουσιάσουμε την έκδοση παραγωγής.”

Αναμενόμενο αλλά και κατά κάποιο τρόπο επίσημο πλέον.    

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 10:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon