.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 16:41

Συμπλέκτης Rekluse Radius X για Husqvarna Vitpilen και Svartpilen 401

Και ξεχνάς τα ακούσια σβησίματα στα φανάρια

Το κιτ φυγοκεντρικού συμπλέκτη Radius X της Rekluse έχει χτίσει τη φήμη του τόσο στον κόσμο των χωματερών μοτοσυκλετών, αλλά όχι μόνο. Στην πορεία έχει γίνει ένα ποθητό αξεσουάρ για μεγάλες Adventure μοτοσυκλέτες, είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις Η.Π.Α. από τους αναβάτες Harley-Davidson, ενώ πρόσφατα έφτασε ως τον στάνταρ εξοπλισμό κορυφαίων μοτοσυκλετών, όπως η MV Agusta Turismo Veloce SCS.

Rekluse Radius X Centrifugal Force Clutch Kit

Τι κάνει αυτό; Πρόκειται για ένα κιτ συμπλέκτη που βασίζεται στον συμπλέκτη TorqDrive της Rekluse και εμπλουτίζεται με τον καινοτόμο δίσκο ΕΧΡ, δηλαδή έναν φυγοκεντρικό μηχανισμό που απλά καταργεί την ανάγκη για συμπλεκτάρισμα στο σταμάτημα και το ξεκίνημα της μοτοσυκλέτας. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις ο αναβάτης χρησιμοποιεί κανονικά το κιβώτιο με τον συμπλέκτη, όπως ήξερε πάντοτε.

Τώρα το κιτ αυτό είναι διαθέσιμο και για τις δύο μικρές μοτοσυκλέτες της Husqvarna, Vitpilen και Svartpilen 401. Υπόσχεται απροβλημάτιστη χρήση στην πόλη χωρίς τον κίνδυνο να σου σβήσει ο κινητήρας, ομαλότερες αλλαγές σχέσεων και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των δίσκων του συμπλέκτη, καθώς χρησιμοποιείται λιγότερο και ανεβάζει χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Δείτε το στη σελίδα του κατασκευαστή (μαζί με όλες τις εφαρμογές του σε άλλες μοτοσυκλέτες) και στα αξεσουάρ της Husqvarna.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 16:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon