.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 14:08

Ρεκόρ τιμής σε δημοπρασία για μη αναπαλαιωμένη μοτοσυκλέτα

Ξεπέρασε κατά 200.000 ευρώ την προηγούμενη υψηλότερη πλειοδοσία

Έχετε βρεθεί ποτέ σε δημοπρασία μοτοσυκλετών από καταξιωμένους σε παγκόσμιο επίπεδο οίκους; Όχι; Ούτε εμείς! Ο λόγος είναι απλός, σε αυτές παρευρίσκονται μόνο εκλεκτοί καλεσμένοι, ικανοί να πλειοδοτήσουν απίστευτα ποσά για να αποκτήσουν κάτι το οποίο στο 99% των περιπτώσεων, θα καταλήξει σε κάποια συλλογή, εντός μια έπαυλης.

Οπότε δεν είναι να μας προκαλεί έκπληξη η είδηση ότι πριν από μερικές ημέρες, σε δημοπρασία του μουσείου κλασικής μοτοσυκλέτας H&H, έσπασε το ρεκόρ τιμής για μια μη αναπαλαιωμένη μοτοσυκλέτα.

new world auction record brough superior 2

Μιλάμε για μια Brough Superior SS100, η οποία “έκλεισε” στα 495.000 ευρώ!  Το προηγούμενο ρεκόρ, το οποίο διήρκησε σχεδόν ένα εξάμηνο, αφορούσε και πάλι μια Brough Superior SS100, η οποία πωλήθηκε προς 300.000 ευρώ τον Οκτώβριο του 2018, από τον οίκο Bonhams.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε ποιες είναι οι 10 ακιρβότερες (ανεξαρτήτου καρτάστασης) μοτοσυκλέτες που έχουν δημοπρατηθεί ποτέ, ΕΔΩ θα βρείτε την λίστα.


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 14:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon