.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 10:28

Μοτοσυκλετιστικές συμμορίες πίσω από την δολοφονική επίθεση στην Βουλιαγμένης;

Ξεκαθάρισμα παλιών λογαριασμών

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει σε μέσα του εξωτερικού, η τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο πολυτελές αυτοκίνητο του Amad Jay Malkoun, σε χώρο στάθμευσης στην Λ.Βουλιαγμένης, ίσως έχει σχέση με ξεκαθάρισμα παλιών λογαριασμών που σχετίζονται με μοτοσυκλετιστικές συμμορίες.

Δημοσιεύματα στην Αυστραλία, αναφέρουν ότι ο Λιβανικής καταγωγής Malkoun, είχε διατελέσει αρχηγός των Comancheros, μιας πολύ σκληρής συμμορίας μοτοσυκλετιστών, με μεγάλο ιστορικό εγκληματικών δράσεων.

O Malkoun από το 2014, είχε εμπλακεί σε μια εσωτερική κόντρα στην συμμορία, χάνοντας την αρχηγική θέση σε αυτή και καταφεύγοντας –σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα- στην Ελλάδα, για να αποφύγει τις συνέπειες της αντιπαλότητας αυτής.

Στις δηλώσεις του πάντως, ο Malkoun ούτε κατονόμασε, ούτε και κατέδειξε το ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από την επίθεση, με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Ελλάδος να συνεχίζει να διερευνά την περίεργη αυτή υπόθεση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 10:28

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon