.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 11:52

Oil in the blood - Video

Επικό ντοκιμαντέρ για την custom σκηνή

Μετά από 3 χρόνια γυρισμάτων, ο Gareth Maxwell Roberts ολοκλήρωσε το επικό ντοκιμαντέρ για τη σκηνή της custom μοτοσυκλέτας, και έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer, που μας προϊδεάζει για κάτι πραγματικά μοναδικό.

Ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ ταξίδεψε σε 14 χώρες, παίρνοντας συνεντεύξεις από 300 (!) customizers και αναβάτες από την custom, café-racer και brat bike σκηνή, που τα τελευταία χρόνια έχουν δώσει μεγάλη ώθηση στην αγορά μοτοσυκλέτας παγκοσμίως.

Ονόματα όπως οι Max Hazan, Walt Siegl, Shinya Kimura, Winston Yeh, Ola Stenegärd (Indian Motorcycle) και Kurt Walter (Icon Motosports) είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, όσον αφορά το Oil in the blood.

oil in the blood 2

Το φιλμ θέτει διάφορα ερωτήματα για την δύναμη της custom σκηνής, που στήθηκε πάνω στην θέληση για μοναδικότητα, ενώ οι μοτοσυκλέτες που παρελαύνουν στην οθόνη είναι εκπληκτικά αντικείμενα πόθου, ακόμα και έργα τέχνης.

Δείτε το trailer, και υπομονή μέχρι να δούμε την ταινία, που για την ώρα προβάλλεται σε επιλεγμένα event μοτοσυκλέτας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 11:53

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « KTM Coffee Days 2019 Ανάκληση Suzuki GSX-S125 / GSX-R125 2016-2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon