Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 15:59

Αναβάλλεται το 3ο Offroad Track Day στις Σέρρες

Θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία

Ακολουθεί δελτίο Τύπου του Serres Offroad Premio:

"Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το προγραμματισμένο, για το σαββατοκύριακο 2-3 Φεβρουαρίου, Offroad Track Day ακυρώνεται.

Προσπαθούμε εδώ και μία βδομάδα να βελτιώσουμε τις συνθήκες στην πίστα των Σερρών, αλλά ο καιρός δεν μας το επέτρεψε. Είχαμε τα χωματουργικά μηχανήματα σε αναμονή στον χώρο της πίστας (με οποιοδήποτε κόστος), αλλά κάθε μας προσπάθεια για μικρή ή μεγάλη επέμβαση έφερνε τα αντίθετα αποτελέσματα λόγω της λάσπης.

Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους αναβάτες ιδανικές και κυρίως ασφαλείς συνθήκες προπόνησης ή διασκέδασης. Γι αυτό και δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την πίστα του αυτοκινητοδρομίου γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Είμαστε όμως σε ετοιμότητα, γι’ αυτό και τονίζουμε ότι η εκδήλωση αναβάλλεται και δεν ματαιώνεται. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βρούμε μια νέα ημερομηνία ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε σε αγωνιζόμενους και μη ένα νέο σαββατοκύριακο προπόνησης και ευχαρίστησης."

1 LOGO 18 net

SRC2

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 16:01

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT