Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 14:42

Ανάκληση μοτοσυκλετών Indian: Μπορεί να εκκινήσουν μόνες τους!

 

Αφορά σε 7 μοτοσυκλέτες στην Ελλάδα

Η Indian Motorcycle ανακοίνωσε πρόγραμμα ανάκλησης 7 μοτοσυκλετών παραγωγής µεταξύ 20/04/2017 και 17/11/20172017, καθώς κάποιες από αυτές με keyless σύστημα μπορεί να εκκινήσουν μόνες τους! 

Αιτία για την αυτόματη εκκίνηση είναι η οξείδωση που μπορεί να λάβει χώρα μέσα στον κεντρικό διακόπτη. Αν το Smart Key του αναβάτη βρεθεί σε κοντινή απόσταση από μια μοτοσυκλέτα με οξειδωμένο κεντρικό διακόπτη, τότε ο κινητήρας πιθανώς να πάρει μπροστά.

Τα μοντέλα που επηρεάζονται από την ανάκληση είναι τα εξής: Chief, Chief Classic, Chief Dark Horse, Chief Vintage, Chieftain, Chieftain Classic, Chieftain Dark Horse, Chieftain Elite, Chieftain Limited, Springfield, & Springfield Dark Horse. Θυμίζουμε πως στις Η.Π.Α. η αντίστοιχη ανάκληση επηρέασε 3.300 μοτοσυκλέτες!

Η ανάκληση, σύµφωνα µε έγγραφη δήλωση του διανοµέα τη  Indian Motorcycles στη χώρα µας, αφορά 7 μοτοσυκλέτες, οι ιδιοκτήτες των οποίων έχουν ενηµερωθεί.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 14:47

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT