.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 15:14

Laia Sanz - Toby Price: Στοίχημα και φλερτ

"Θα σου κόψω τη χαίτη"... "Θα με αφήσεις να σε φιλήσω για 5 δευτερόλεπτα"

Κι ενώ το Rally Dakar 2019 βρίσκεται αισίως στην 5η του μέρα, ένα στοίχημα μεταξύ φίλων σκορπίζει χαμόγελα και μας κάνει να αναρωτιόμαστε πού θα καταλήξει.

Ο Αυστραλός Toby Price και η Ισπανίδα Laia Sanz, αμφότεροι αναβάτες της ΚΤΜ, έβαλαν μεταξύ τους ένα αστείο στοίχημα, το οποίο καταγράφηκε στην κάμερα.

Αν λοιπόν η Laia Sanz τερματίσει στην πρώτη 15άδα, ο Toby Price υποσχέθηκε να την αφήσει να του κόψει τη χαίτη (mullet) στην οποία ο Toby τρέφει μεγάλη αγάπη.

Αν από την άλλη, ο Toby Price τερματίσει στις θέσεις 1-5, η Laia Sanz θα τον αφήσει να της δώσει ένα φιλί διάρκειας πέντε δευτερολέπτων.

Βέβαια είναι απορίας άξιο τι θα συμβεί στην περίπτωση που τόσο η Laia Sanz βρεθεί στην 15άδα, όσο και ο Toby στην 5άδα... θα φιλιούνται την ώρα που η Laia θα του κόβει τα μαλλιά;

Τα γελάκια και από τους δύο, αλλά και από την ομάδα της ΚΤΜ πάνε κι έρχονται, και εμείς αναρωτιόμαστε αν υφαίνεται ειδύλλιο μεταξύ των δύο.

Δείτε το βίντεο με το στοίχημα παρακάτω (μεταβαίνοντας στο 2:16), και περισσότερα σε 7 ημέρες, στον τερματισμό. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 15:21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon