.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 12:58

H Ducati δεν το σκέφτεται ακόμα για “ηλεκτρισμό”

"Χρειάζεται και άλλη εξέλιξη" αναφέρει άνθρωπος της εταιρείας

Σε πρόσφατη του συνέντευξη, ο Andrea Buzzoni, υπεύθυνος marketing και πωλήσεων για την σειρά Scrambler της Ducati, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων, αν υπάρχουν σκέψεις και σχέδια για ένα e-Scrmabler στο μέλλον. Η απάντηση του ήταν πιο γενική και αποκάλυψε ουσιαστικά και την θέση της Ducati γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Συγκεκριμένα, ο Buzzoni δήλωσε τα εξής:

“Η κατάσταση με τα ηλεκτροκίνητα δίτροχα, είναι περίπλοκή. Η τρέχουσα τεχνολογία δεν μας προσφέρει τα μέσα ώστε να δημιουργήσουμε ένα μοντέλο όπως το θέλουμε, ακόμα τα e-bikes έχουν μικρή αυτονομία, μεγάλους χρόνους φόρτισης, μεγάλο βάρος και υψηλή τιμή αγοράς. Με αυτά τα δεδομένα, όχι, δεν σκεφτόμαστε προς το παρόν να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτροκίνητο μοντέλο. Ωστόσο υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά απόδοσης στους ηλεκτροκίνητους κινητήρες, η επιτάχυνση που προσφέρουν για παράδειγμα, τα οποία δεν μπορεί να τα παραβλέψει κανείς. Μια e-Panigale, όταν η τεχνολογία ωριμάσει και επιτρέπει κάτι τέτοιο, θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον για παράδειγμα. Φυσικά και ένα e-Scrambler, για να καλυφθεί και ο τομέας της αστικής μετακίνησης, δεν θα ήταν κάτι αδύνατο. Αλλά όχι ακόμα.”

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 12:58

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon