.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 05 Ιουνίου 2012 10:14

Honda Σαρακάκης

 

Διήμερα τεχνικά σεμινάρια

 


 

Για το Δίκτυο των Επίσημων Συνεργείων Honda Moto

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας – Διανομέας Honda Moto στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη διοργάνωσε σειρά διήμερων σεμιναρίων για όλο το Δίκτυο των Επίσημων Συνεργείων Honda Moto με αφορμή την είσοδο των νέων μοντέλων και των νέων τεχνολογιών των μοτοσυκλετών Honda.

Τα διήμερα σεμινάρια που διοργανώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και διεξήχθησαν από τις 2 Απριλίου μέχρι τις 10 Μαΐου, παρακολούθησαν 100 περίπου μηχανικοί του Δικτύου των Επίσημων Συνεργείων Honda Moto. Χωρισμένοι σε οκτώ ομάδες οι μηχανικοί της Honda, την πρώτη ημέρα κάθε διημέρου παρακολουθούσαν θεωρητικά μαθήματα για τις νέες τεχνολογίες που εφαρμόζονται στα νέα μοντέλα της εταιρείας 2012 (VFR1200X CrossΤοurer, σειρά NC700, CBR1000RR/RA, GL1800, σειρά VISION, AFS110i Wave, σειρά CRF του 2012 κ.λ.π.). Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας  στο χώρο της πρακτικής οι «μαθητές» μηχανικοί εκτελούσαν ασκήσεις για την καλύτερη κατανόηση των θεωρητικών μαθημάτων. Βασικό στοιχείο του σεμιναρίου ήταν η λειτουργία και η εκμάθηση του νέου αναβαθμισμένου Συστήματος Μετάδοσης της Honda, το Σύστημα Διπλού Συμπλέκτη DCT (Dual Clutch Transmission) που έχει χρησιμοποιηθεί σε αρκετά νέα μοντέλα της εταιρείας και χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής.

Ο Υπεύθυνος Τεχνικής Εκπαίδευσης Honda Moto κ. Μαρίνος Αγορίτσας δήλωσε: «είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τα διήμερα σεμινάρια και τον ενθουσιασμό που έδειξαν για μάθηση όλοι ανεξαιρέτως οι μηχανικοί του Δικτύου μας. Στόχος μας ήταν και είναι η ποιοτικά άριστη, παροχή υπηρεσιών μετά την πώληση, προκειμένου ο πελάτης Honda να αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του.»
 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 11:10

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Vespa Trophy 2012 BMW Βαγιανέλης - Καλοκαιρινή προσφορά »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon