.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 29 Μαϊος 2012 10:06

Ducati Panigale 1199 – Porche 911 GT3 – Air Fighter

 

 

Δύο τροχοί εναντίων όλων!

 




Στον διεθνή αερολιμένα του Brno στην Τσεχία, βρέθηκε ο αναβάτης MotoGP της Ducati, Karel Abraham, για να κοντραριστεί οδηγώντας μία Ducati Panigale 1199, μία Porsche 911 GT3 και ένα μαχητικό αεροσκάφος!

Το αυτοκίνητο  οδηγούσε ο πρωταθλητής Τσεχίας Tomas Micanek και το μαχητικό αεροπλάνο τύπου τζετ L-29 Dolphin, ο Pavel Vesely.
Ο αγώνας ξεκινούσε στα 200 χ.α.ω. όταν το μαχητικό θα είχε φτάσει τους δύο επίγειους αντιπάλους. Στόχος να περάσουν την γραμμή του τερματισμού με μία ταχύτητα κοντά στα 300 χ.α.ω. και σε αυτή την επιτάχυνση, το βάρος έπαιξε καθοριστικό παράγοντα. Το Ducati πέρασε πρώτο τη γραμμή του τερματισμού με το Porsche πίσω του, ενώ το μαχητικό αεροσκάφος δεν κατάφερε να τους περάσει. Ο πιλότος του αεροπλάνου δήλωσε πως θα ήθελε μεγαλύτερη απόσταση και χρόνο για να επιτύχει αυτή την ταχύτητα, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου, Tomas Micanek δήλωσε ότι θα προτιμούσε την έκδοση RSR η οποία προετοιμάζεται όμως για τον επόμενο αγώνα, έτσι ώστε να χτυπήσει στα ίσα το Ducati.
Ο Karel Abraham αστειευόμενος απάντησε ότι, “αν έφερνε το RSR, θα οδηγούσε και αυτός το Desmosedici με το οποίο τρέχει στα MotoGP και φανταστείτε ποιος θα ήταν ο νικητής! "

Φωτογραφίες

{gallery}nea_kosmou/2012/ducati/panigale-porsche/{/gallery}

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 11:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon