.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012 10:44

Southamericagsadventure – Ταξίδι στην Νότιο Αμερική

 

 


Με τις φανέλες του Ολυμπιακού

 


Το προηγούμενο Σάββατο, ο Σταύρος Δέρδας και ο Θανάσης Βαβαρούτας, οι αναβάτες που θα ξεκινήσουν την περιπέτειά τους για την διάσχιση της Νότιας Αμερικής, βρέθηκαν στο στάδιο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” του Ολυμπιακού, στο Νέο Φάληρο. Ο λόγος της επίσκεψής τους ήταν, η παραλαβή 2 εμφανίσεων του Ολυμπιακού από τους παίκτες και τον προπονητή, για να τις έχουν μαζί στο ταξίδι, αλλά και για τις ανάγκες των συναντήσεων που θα έχουνε στο Μπουένος Άιρες με την Boca Juniors, αδελφοποιημένο σωματείο με τον Ολυμπιακό.

Οι αναβάτες βρέθηκαν το πρωϊ έξω από το στάδιο όπου φωτογραφήθηκαν με γνωστούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν τις μπλούζες που θα έχουν μαζί τους ο Σταύρος και ο Θανάσης, ενώ φίλοι και γνωστοί παρευρέθησαν στην σεμνή τελετή.

Λίγα λόγια για το ταξίδι

Στα μέσα του Δεκέμβρη του 2012, Σταύρος (pirate) κι ο Θανάσης (Jefe), θα ξεκινήσουν μια ακόμα περιπέτεια: Την διάσχιση της Νότιας Αμερικής! Οι μοτοσυκλέτες, η BMW R 1200GS του Σταύρου και η BMW R 1200GS Adventure του Θανάση, θα ταξιδέψουν cargo  με πλοίο στο Buenos Aires όπου θα τις βρουν οι αναβάτες ταξιδεύοντας αεροπορικώς.

Η περιήγησή θα ξεκινήσει από το Buenos Aires της Αργεντινής, θα κινηθούν νότια προς τη Γή του Πυρός, όπου θα φτάσουνε στην Ushuaia. Στην συνέχεια θα κινηθούν βόρεια, διασχίζοντας την θρυλική Ruta Cuarenta (Ruta 40), με στόχο το Santiago και το Valparaiso της Χιλής. Παράλληλα θα “τρέχει” εκείνη την χρονική περίοδο το Paris-Dakar 2013 το οποίο και θα παρακολουθήσουν από κοντά.
Κατόπιν, οδηγώντας τις μοτοσυκλέτες ανατολικά, πάνω από τις Άνδεις, θα βρεθούν ξανά στο Buenos Aires, απ’ όπου θα πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής.
Ζηλεύουμε!

Χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό Bikeit και η σχολή ασφαλούς οδήγησης Rideit.

Λεπτομέρειες για το ταξίδι θα βρείτε στο http://www.southamericagsadventure.gr/

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 11:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Triumph Street Triple 675 R 2012 Η Audi αγόρασε την Ducati! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon