.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012 09:23

SYM – Γευτείτε τους “καρπούς” της SYM!

 

 

Κέρδος έως 300euro!

 


Φέτος την άνοιξη μπορείτε να κάνετε δικό σας ένα από τα best seller scooters της SYM με κέρδος έως 300€! Επωφεληθείτε από τις νέες σημαντικές εκπτώσεις στην τιμή μετρητοίς ή αποκτήστε το αγαπημένο σας scooter εύκολα με τα 24μηνα επιδοτούμενα χρηματοδοτικά προγράμματα της εταιρείας.

  • GTS 300i EVO : 3.795 € τιμή μετρητοίς. Έκπτωση 300 €
  • Citycom300i : 3.595 € τιμή μετρητοίς. Έκπτωση 200 €
  • Symphony SR 150 : 1.795 € τιμή μετρητοίς. Έκπτωση 150 €

Άνεση και πολυτέλεια

GTS300i EVO

Ποτέ άλλοτε η άνεση και η πολυτέλεια δεν ήταν τόσο προσιτή! Αποδεδειγμένα αξιόπιστη λύση, έχει κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών στην κατηγορία του.

 

Citycom300i
Το Citycom έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει όχι μόνο περισσότερους χώρους αλλά και τη μέγιστη ευελιξία. Η άνεση που προσφέρει σε συνδυασμό με τα δύο δυνατά δισκόφρενα και τους μεγάλους τροχούς 16'' προσδίδουν πραγματική αίσθηση ασφάλειας. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι αρκετά μεγάλος για να φιλοξενήσει ένα full face κράνος και μικροπράγματα.

Symphony SR 150
Το Symphony SR πρόκειται για ένα sport scooter που συνδυάζει την άνεση με τον έξοχο επιθετικό σχεδιασμό. Με 16’’ τροχούς, δύο μεγάλα δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα και με την καλύτερη διάσταση ελαστικών προσφέρει τη χρυσή τομή ευελιξίας και σταθερότητας. Διαθέτει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, επίπεδο πάτωμα, ενσωματωμένο εμπρόσθιο ντουλαπάκι, πτυσσόμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη, πανέμορφο πρωτοποριακό ψηφιακό καντράν πολλαπλών λειτουργιών και σχάρα αποσκευών, ικανοποιώντας και τους πλέον απαιτητικούς.

Όλα τα scooter SYM καλύπτονται με 2ετή εγγύηση απεριορίστων χλμ.
Θα τα βρείτε στο δίκτυο της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. www.sym.gr, e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012 11:40

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Husqvarna Mobile Care Triumph Street Triple 675 R 2012 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon