.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 10:30

ΠΑΣΕΕΕΔ – Επείγουσα Πανελλαδική πρόσκληση

 

Γενική συνέλευση την 1 Απριλίου

 

 


ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ- ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ - ΔΙΚΥΚΛΟΥ

Αγαπητοί συνεργάτες , αγαπητοί συνάδελφοι

Ο Νεοεκλεγείς Πρόεδρος Κος Σπηλιώτης Μιχάλης , το ΔΣ , η Εξελεγκτική Επιτροπή και η Επιστημονικοί Συνεργάτες του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων – Εισαγωγέων και Παρεμφερή Επαγγελμάτων Δικύκλου – Μοτοσυκλετών και Scooter με διακριτικό τίτλο ΠΑΣΕΕΔ, εν όψει της συνεχιζόμενης καταστροφικής Οικονομικής Κρίσης , που οδηγεί σε αφανισμό και κλείσιμο με λουκέτα τα καταστήματα εμπορίας, αξεσουάρ, ανταλλακτικών, παρεμφερή ειδών και συνεργείων επισκευής και συντήρησης  Δικύκλων – Μοτοσυκλετών και Scooter έχοντας την Πανελλαδική Αρμοδιότητα και ευθύνη του κλάδου μας πήραν την τεράστια απόφαση για Πανελλαδική Κινητοποίηση του χώρου της Μοτοσυκλέτας.
«

Γενική συνέλευση

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ- ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ – ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ»
    Με την παρούσα μας πρόσκληση – κάλεσμα καλούμε και παροτρύνουμε όλους τους επαγγελματίες , που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Δικύκλου σε Γενική Συνέλευση, Γενική Συστράτευση για ενημέρωση και τρόπους με πρόγραμμα δράσης , λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλες τις προτάσεις από τις πρόσφατες εκλογές της 1/2/2012 των συναδέλφων που παρευρέθηκαν στις εκλογές και αποφάσισαν την Πρόσκληση – Κάλεσμα του Κλάδου Δικύκλου – Μοτοσυκλέτας.   
Αγαπητοί συνεργάτες , αγαπητοί συνάδελφοι

Σας προσκαλούμε την 1η Απριλίου 2012, ημέρα Κυριακή και ώρα 09.30πμ στην  Ημερίδα Ενημέρωσης στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά (ΕΒΕΠ), επί της οδού Λουδοβίκου 1 πλατεία Οδύσσου ηλεκτρικός σταθμός Πειραιά, με φλέγοντα θέματα και τρόπους διεξόδου για τις μικρές – μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Εμπορίας και Επισκευής Μοτοσυκλετών του κλάδου μας .
Αγαπητοί συνεργάτες , αγαπητοί συνάδελφοι
    Η παρουσία όλων κρίνεται υποχρεωτική , εξαιρετικά απαραίτητη και επιβεβλημένη. Θα πρέπει όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις  μας για ουσιαστικές παρεμβάσεις. Ο ΠΑΣΕΕΔ με 30 χρόνια συνεχιζόμενης παρουσίας και προσφοράς στον κλάδο, έχει θέση ως κύριο στόχο την ανασυγκρότηση του συνδέσμου, την συσπείρωση των μελών και την ενδυνάμωση της ομάδας δράσης για ουσιαστικές παρεμβάσεις και παραστάσεις, εκπόνηση μελετών κ.α. με σκοπό την τόνωσης της αγοράς και πρόγραμμα δράσης διεξόδου από την συνεχιζόμενη Οικονομική Κρίση.

Δυναμική παρέμβαση

Αγαπητοί συνεργάτες , αγαπητοί συνάδελφοι της επαρχίας , η παρουσία σας στο κάλεσμα μας έχει πολύ μεγάλη ισχύ και βαρύτητα .Όλοι μαζί θα παρέμβουμε με το μοναδικό νόμιμο όργανο «εργαλείο» τον ΠΑΣΕΕΔ, που ανανεωμένος και δυναμικός όσο ποτέ, εκπροσωπεί Πανελλαδικά ολόκληρο τον Κλάδο, για να μείνουν ζωντανά και ανοιχτά τα καταστήματα μας.
Ο ΠΑΣΕΕΔ ήδη ετοιμάζει ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ προς τα Εμπλεκόμενα Υπουργεία Ανάπτυξης- Οικονομικών- Εργασίας –Μεταφορών – Επιμελητηρίων και τα πολιτικά κόμματα να ενταχθεί ο κλάδος σε προγράμματα επιχορήγησης Ανάπτυξης – άνοιγμα του κλειστού τραπεζικού συστήματος χρηματοδότησης των επιχειρήσεων όπως ανακοίνωσε η Υπουργός Κα Διαμαντοπούλου Άννα, αλλά και των καταναλωτών – μοτοσυκλετιστών πελατών μας.
Η κατακόρυφη ραγδαία πτώση πωλήσεων εμπορίας , η πτώση παροχής υπηρεσίας στα συνεργεία μας έχει εκπέμψει προ πολλού SOS SOS για τον κλάδο μας.
Καλούμε όλα τα ομοειδή σωματεία του κλάδου Πανελλαδικά να παραστούν με τα μέλη τους και να στηρίξουν τον κοινό αγώνα μας για το καλό του κλάδου μας και των επιχειρήσεων μας, που απασχολεί χιλιάδες εργαζομένους και συντηρεί πολύ περισσότερες οικογένειες.

Έκλυση προς τις αντιπροσωπείες


    

Έκλυση και παράκληση προς τις Αντιπροσωπείες , διανομείς μοτοσυκλετών – scooter , τους εισαγωγείς ανταλλακτικών – αξεσουάρ- κρανών, να παρευρεθούν και να μας στηρίξουν αποστέλλοντας την παρούσα πρόσκληση – κάλεσμα προς τα συνεργαζόμενα καταστήματα  εμπορίας και συνεργεία moto και να τους παροτρύνουν να παρευρεθούν όλοι.  
  Όσοι συνάδελφοι θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή να βοηθήσετε σε αυτή την προσπάθεια του ΠΑΣΕΕΔ για ακόμα καλύτερη οργάνωση  και επίλυση προβλημάτων του κλάδου μας, ακόμα και με μια απλή σκέψη ή πρόταση, στείλτε e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Το δικαίωμα να ζήσουμε επαγγελματικά μέσα από υγιείς και ισάξιες συνθήκες είναι για όλους μας.  

Για το ΔΣ του ΠΑΣΕΕΔ

Ο Πρόεδρος                      Ο Γεν. Γραμματέας
     M. Σπηλιώτης           Γ. Κονδύλης

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 15:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon