.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012 11:50

R.I.P. - “Έφυγε” ο Yaniv Kitlaro στην πίστα των Σερρών

 

Σε προπόνηση για αγώνα του Ρουμανικού πρωταθλήματος

 


Το δυστύχημα έγινε στην στροφή Κ13 όταν ο Yaniv Kitlaro, 38 ετών, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του αυτοκινητοδρομίου, πιθανότατα έχασε τις αισθήσεις του και έφυγε ευθεία, με αποτέλεσμα να πέσει στα σύρματα.

Επειδή ακούγονται διάφορα σχετικά με το οι Βούλγαροι κριτές που είχαν αναλάβει την επόπτευση της πίστας, δεν κατάλαβαν το συμβάν, και βρήκαν τον αναβάτη μετά από μία ώρα, όταν πήρε φωτιά η μοτοσυκλέτα, μιλήσαμε με τον πρόεδρο του αυτοκινητοδρομίου, κ. Στράτο Δημητρίου ο οποίος μας δήλωσε τα εξής: “Η πίστα είχε δοθεί με συμβόλαιο, στον Ρουμάνο διοργανωτή για τις ανάγκες του αγώνα, ο οποίος είχε κριτές από την Βουλγάρικη λέσχη, και την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε track day για τους αγωνιζόμενους, όπως γίνεται σε κάθε αγώνα. Ο αθλητής έχασε τον έλεγχο και βγήκε στην ευθεία με αποτέλεσμα να περάσει το γρασίδι και να χτυπήσει στα σύρματα. Αυτά που λέγονται για τους κριτές είναι ανακρίβειες, μιας και όλοι είδαν το συμβάν, και μάλιστα έσβησαν τη φωτιά που προκλήθηκε με τους πυροσβεστήρες που διαθέτουν. Ο γιατρός της πίστας διέγνωσε τον θάνατό του ο οποίος ήταν ακαριαίος, ενώ στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου και μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε κάποιο οργανικό πρόβλημα το οποίο οδήγησε στο να χάσει τις αισθήσεις του.”

Ο Yanin Kitlaro, ερχόταν συχνά στην Ελλάδα με φίλους του, προκειμένου να συμμετάσχει στους αγώνες ταχύτητας  του Ισραηλινού πρωταθλήματος, που διοργανώνονταν στην συγκεκριμένη πίστα των Σερρών.
R.I.P. Yaniv

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 11:20

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon