.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2012 13:00

V-Strom Hellas Club – Χαμόγελο του Παιδιού

 

 

Επίσκεψη με χαμόγελα

 

 



Την Κυριακή 4 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη της  Ελληνικής Λέσχης Μοτοσικλετιστών V-Strom Hellas Club στο «Χαμόγελου του Παιδιού» στην περιοχή των Μελισσίων, προκειμένου να δοθούν τα χρήματα που είχε συλλέξει η λέσχη από την πώληση των ετησίων ημερολογίων, ειδικά γι αυτό τον σκοπό.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στα παιδιά που φιλοξενούνται από το Χαμόγελο του παιδιού μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα και μπλούζες της λέσχης, ενώ είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις μηχανές των μελών του V-strom Hellas Club και να χαρούν μια σύντομη βόλτα μαζί τους.
Χαμόγελα και γέλια γέμισαν τον χώρο τις λίγες ώρες που περάσαμε με τα παιδία που φιλοξενούνται στο σπίτι αφήνοντας πίσω τη θλίψη που προκαλούν οι λόγοι που οδήγησαν αυτά τα παιδία μακριά από τις οικογένειες τους.
Αξίζει να τονιστεί ότι το Χαμόγελο του παιδιού είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που χρηματοδοτείται μόνο από ιδιώτες και δεν λαμβάνει κρατικές επιχορηγήσεις, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.
Μπορούμε όλοι μας να συνεισφέρουμε στην βιωσιμότητά του. Για περισσότερες πληροφορίες http://www.hamogelo.gr/46.1/Sthrixte-mas

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 11:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon