.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2012 15:41

1o Enduro Meeting 2012

 

Στην Ανάβυσσο, 4 Μαρτίου!

 


Στην προσπάθεια για την ανάπτυξη και διάδοση του χωμάτινου χώρου, το dirtbike.gr σε συνεργασία με το Off Road Team, διοργανώνουν το 1ο Enduro Meeting στην Αττική, την Κυριακή στις 4 Μαρτίου.

Ο σκοπός

Σκοπός της συνάντησης είναι:
-    Η διάδοση του αθλήματος,
-    Η μεταφορά και ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων
-    Και η βοήθεια προς τους νέους αναβάτες για να γνωρίσουν το Enduro και τον κόσμο του

Μαζί μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να πετύχουμε, σε αυτό που αγαπάμε και στηρίζουμε: Τον «μαγικό» χωμάτινο χώρο μας.

Τι είναι το Enduro Meeting: Είναι μια συνάντηση όλων όσων αγαπάνε και στηρίζουνε τον χωμάτινο αθλητισμό.

Τι περιλαμβάνει: Όλα όσα θα σας κάνουν να περάσετε μια ξεχωριστή χωμάτινη Κυριακή τόσο εσείς όσο και η υπόλοιπη οικογένεια σας. Συγκεκριμένα:

ΕNDURO - βόλτα

Το βασικό συστατικό, για ένα επιτυχημένο εντουρο event! Από εκεί ξεκινάνε και τελειώνουν όλα. Την εντουροβόλτα έχουν επιμεληθεί:
- Ο Κώστας -Kordix- Κόρδας και ο Σπύρος -Λιχούδης- Μαυραντζής οι οποίοι έχουν στις ρόδες τους πολλά χωμάτινα χιλιόμετρα, διανοίξεις νέων μονοπατιών και εμπειρία καθώς και γνώση της συγκεκριμένης περιοχής
- Ο Δημήτρης -Helman- Χελιώτης που θα εγγυηθεί την ασφάλεια της διαδρομής ανοίγοντας και «σκουπίζοντάς» την.
- Ο Δημήτρης -DOC- Αθανασουλόπουλος που επιμελείται και την οργάνωση του Event

Οι οποίοι θα διασφαλίσουν την ποιότητα και την απόλαυση της βόλτας σας.
Η διαδρομή είναι 50 χιλιόμετρα με ποικίλο βαθμό δυσκολίας, 6-7/10, με βοήθειες σε τυχόν δύσκολα περάσματα, νερό για ξεδίψασμα, Φωτογράφους!, ασθενοφόρο και Σαμαρείτες - αχρείαστα να είναι…
Η συμμετοχή έχει οριστεί στα10€ και οι συμμετέχοντες έχουν αναμνηστικό Τ-shirt του event.
Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται στο παρακάτω e-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                            Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε να στείλετε την δήλωση συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 2/3 για να μπορέσουμε να κάνουμε τον ανάλογο προγραμματισμό.

 

 Οργανωμένη “Aγορά”

Στο χώρο της εκδήλωσης, σε διαμορφωμένα περίπτερα – τέντες, γνωστές εταιρείες και καταστήματα του χώρου θα προσφέρουν προϊόντα σε ειδικές για το event τιμές, καθώς και προϊόντα Stock σε τιμές Shock!
Στον χώρο επίσης, θα υπάρχει και επίσημη ενημέρωση για την χωμάτινη κίνηση όλο το έτος (Aγώνες, Εvent, Παρουσιάσεις) από τις αρμόδιες λέσχες, σωματεία καθώς και από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Καντίνα
Επειδή νηστικό αρκούδι enduro δεν κάνει, στον χώρο θα λειτουργεί καντίνα για όλους τους επισκέπτες και τις παρέες όσων θα συμμετάσχουν στην εντουροβόλτα.

Τest Ride,
Θα υπάρχει η δυνατότητα για Test Ride νέων μοντέλων, Για όποιον επιθυμεί να δοκιμάσει κάποια από τα διαθέσιμα νέα μοντέλα, θα υπάρχει ειδικός «κορδελιασμένος» χώρος διαθέσιμος για test ride.

Βazaar για ιδιώτες
Ειδικός χώρος για το bazaar ιδιωτών! Στον χώρο αυτό θα πραγματοποιούνται κάθε είδους αγοραπωλησίες σε ιδιωτικό επίπεδο, από καινούργιο ή μεταχειρισμένο αντικείμενο σχετικό με το endure ή οτιδήποτε άλλο!

Πάρτε λοιπόν γυναίκα, φίλους, παιδιά, σκυλιά και μην χάσετε την ευκαιρία να παρευρεθείτε σε αυτό το μοναδικό Enduro meeting που ευελπιστούμε να καθιερωθεί ως θεσμός.


Πως θα φτάσετε

Πώς να φτάσετε στο 1o Enduro Meeting

Χάρτης

Στην λεωφόρο Σουνίου, ακριβώς στο ύψος των Αλυκών Αναβύσσου, στρίβουμε αριστερά στην Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή. Στα 1.650 μέτρα στρίβουμε δεξιά στην Λεωφόρο Λαυρίου και στα 2,5 χιλιόμετρα βρίσκουμε στα δεξιά μας χωματόδρομο και στρίβουμε. Σε 1.750 μέτρα είναι η έδρα του event.

Θα υπάρχει σήμανση με σήματα "enduro" μέχρι το event και παρκαδόρος που θα σας κατευθύνει ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, ως συμμετέχοντες, ως θεατές ή επισκέπτες, για να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας και να γνωρίσουμε το χώρο μας, εμπορικό και αγωνιστικό!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 11:43

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon